OCIJENI
Adresa: Kninski trg 16
10000 Zagreb
Mobitel:
095 3332 111 095 3332 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.kacijola.com/
http://www.facebook.com/Kacijola-1206884866059718/

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak do petka 10:00-17:00 Subotom, nedjeljom i praznicima ne radimo
Djelatnosti: Restoran, konoba, pizzeria
Catering, priprema i dostava hrane
Ključne riječi: gableci - gotova jela - poslovni ručak - domaća kuhinja - fina klopa - tradicionalna domaća kuhinja - domaća gotova jela - hrvatska domaća kuhinja - jela na žlicu - fini ručak
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Bistroa KACIJOLA.

U sve užurbanijoj svakodnevici, poučeni i vlastitim primjerom shvatili smo da je za rješavanje stresa i očuvanje mentalnog mira barem jedan dnevni obrok tjedno u ugodnoj atmosferi koja podsjeća na obiteljsko okupljanje od velike važnosti.

Zato smo okupili mladu i entuzijastičnu ekipu koja voli i dašak tradicije u životu i želimo tu našu filozofiju podijeliti s ljudima i time ih usrećiti.

Posjetite nas i pronađite veliki izbor domaćih tradicionalnih hrvatskih jela.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 3332 111 095 3332 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI