OCIJENI

Što je sve potrebno za dobru organizaciju djevojačke večeri?

Objavljeno: 15.3.2022. 11:24

Organizacija djevojačke večeri može biti vrlo stresna, pa je važno prisjetiti se svih stvari koje su neizostavan dio djevojačke večeri kako biste bili spremni na sve. Kako bi zabava ispala baš onakva kakvu ste željeli, za vas smo pripremili popis stvari potrebnih za najbolju djevojačku večer!

Stolni program

Čaše, tanjuri, salvete i slamke – ovo nije obična večer, pa učinite i slavljenički stol neobičnim! Slamke s različitim motivima, salvete s tematskim natpisom „Bride to be“, rose gold ili zlatne čaše i tanjuri u obliku srca pun su pogodak. Prigodni topperi za torte i muffinse bit će dodatna dekoracija torti i kolačima, ali i cjelokupnom slavljeničkom stolu. Ogroman izbor prigodnog asortimana pronaći ćete u Dalia Party Shopu te svoj stol prilagodite upravo vašem ukusu, bilo da je on više elegantan ili pak pomalo otkačen i šaljiv. Na ovaj način nećete gubiti vrijeme lutajući trgovinama i tražeći progodne rekvizite, jer sve se nalazi na jednom mjestu.

Uređenje prostora

Banneri, girlande i natpisi dat će dodatnu čar izgledu cijele prostorije. Kao pozadinu postavite elegantne party zavjese od resica i sami napravite foto kutak u kojem ćete ovjekovječiti te nezaboravne trenutke svoje djevojačke večeri. Naravno za pravi party trebaju vam i baloni. Dalia Party Shop nudi vam bogati izbor prigodnih balona – od folija balona koji tvore natpis BRIDE TO BE do latex balona s prigodnim natpisima i dezenima. 

Foto rekviziti, krune i rajfovi!

Svaka je djevojačka večer noć za pamćenje, a najbolje ćete ju zapamtiti ako snimite fotografije i videozapise koji će vam kasnije ostati kao neponovljive uspomene. Iz bogatog izbora Dalia Party Shop odaberite lente za mladenku, kumu, ali i ostale gošće, rajf Bride naglasit će tko je glavna zvijezda večeri, a tematski foto rekviziti svima će biti izvor odlične zabave, te krasit svaku fotografiju! 

Osim toga, kako bi izbjegli neprestano slanje fotografija svakih pet sekundi, postoje različite aplikacije na kojima možete napraviti album te poslati pozivnicu svim djevojkama. Na ovaj način mladenka tijekom vikenda može prikupljati uspomene.

Na što još trebate misliti?

I nekoliko savjeta za kraj - napravite dobar popis pjesama te obavezno mislite na ozvučenje, kupite grickalice i slastice te dovoljno rano mislite na tortu. Što se tiče rekvizita i dekoracija, Dalia party shop uistinu ima sve što možete zamisliti. Možete ih pronaći u Palinovečkoj ulici 19e u Zagrebu ili u ulici Ivana Gundulića 6 u Bjelovaru, a ako niste u blizini, stvari možete naručiti putem web shopa na kućnu adresu. 

Uz njih ćete svoju zabavu učiniti nezaboravnom, a u vezi savjetovanja oko dekoriranja i uređenja možete obratiti njihovom stručnom i kreativnom osoblju. Ono što nude je širok asortiman za različite vrste proslava, personalizirane dekoracije i poklone te usluge dekoriranja. Vaše će vjenčanje učiniti romantičnijim, rođendan veselijim, a djevojačku zabavu nestašnijom! Posjetite web shop i birajte najbolje za djevojačku večer!


OCIJENI