OCIJENI

Kojim elementima dekorirati prostor za proslavu rođendana?

Objavljeno: 18.9.2022. 8:51

Svake godine, jedan je poseban dan razlog za okupljanje s nama najdražim i najbližim ljudima. Taj je dan rođendan! Kako biste svoj rođendanski party učinili što posebnijim i drugačijim, postoje mnogi elementi kojima možete dekorirati i upotpuniti prostor. Iako nije dekoracija ključna za nezaboravan party, već vrijeme provedeno u veselju s dragim ljudima, dekoracija može uvelike pridonijeti zabavi i stvoriti nezaboravne i šaljive uspomene.

Ne mislimo na obične i svakodnevne dekoracije koje ste vidjeli već milijun puta! Naravno, svatko će svoj prostor ukrasiti balonima, a tortu svjećicama, no kako biste „otišli korak dalje“ nego prošlih godina, postoje mnogi ukrasi za koje možda niste niti znali da postoje. Prodaju se u dućanima posvećenim proslavama, pa je izbor ogroman i pomno osmišljen, a u nastavku saznajte kakvim to ukrasima možete dodati čar svojem rođendanskom prostoru te oduševiti svakog gosta!

Konfeti, baloni i party kravate u obliku brojeva

Oni slavljenici koji ne skrivaju godine, ukrasit će prostor konfetima i balonima u obliku brojeva! Ovo je odličan izbor za „okrugle“ rođendane koji se slave na još posebniji način.

Rekviziti za slikanje

Kako najbolje sačuvati uspomene na rođendansku zabavu? Fotografijama! A kako „začiniti“ fotografije? Raznim rekvizitima koji će ukrasiti svaku fotku i dodati joj dozu zabave. Rekviziti poput brkova, naočala, kapica i raznolikih šaljivih natpisa odličan su izbor.

Zidni ukrasi i stolni program

Klasične svjećice za tortu zamijenite prskalicama ili fontanama, a zidove ukrasite girlandama i natpisima. Odličan je dodatak i zavjesa od resica, a boju možete uskladiti sa stolnim programom – čašama i tanjurima u srebrnoj, zlatnoj ili rose gold boji – jer metalic boje sa sobom istovremeno nose dozu zabave i elegancije.

Topperi za tortu

Tortu možete ukrasiti zanimljivim topperima s natipsima poput: „Žena majka kraljica“, „Tata muž kralj“, „Dirty 30“, ili jednostavno „Sretan rođendan“, izbor je na vama! Što god odabrali, nećete pogriješiti.

Pomponi!

Titula za najbolji dodatak elegancije, istovremeno savršeno upotpunjujući prostor, može se dodijeliti pomponima. U različitim bojama, različite veličine i motiva, savršen su izbor za kraj dekoriranja vašeg prostora.

Što se tiče rekvizita i dekoracija, Dalia party shop uistinu ima sve što možete zamisliti za vašu proslavu, kao što govori i samo ime dućana! Možete ih pronaći u Zagrebu i Bjelovaru, a ako ste dalje od navedenih gradova, možete posjetiti njihov webshop koji je uistinu odlično organiziran, s ogromnim izborom. Stvari u najkraćem roku stižu na kućnu adresu, a jedino što je preostalo je održati nezaboravan party!

OCIJENI