OCIJENI

Dekoracije prostora balonima

0 pregleda/dan | Objavljeno: 10.04.2024. 21:47

BALON DEKORACIJE ZA SVAKO SLAVLJE

Balon dekoracije i običan prostor pretvaraju u nezaboravan doživljaj. Stvaraju veseo i razigran ugođaj, te svakoga razvesele.
Primjene balonskih dekoracija su višestruke.
- Ako Vaše dijete slavi rođendan razveselit će se i ono i njegovi gosti nekim dječjim likom od balona, balonima punjenim helijm ili dječjom balon eksplozijom s bombonima.
- Prilikom vjenčanja balon dekoracijama možete ukrasiti ulaz u dvorište, balkon, te iznenaditi goste ispustom balona iz kutije u zrak, ukrasiti restoran raznim lukovima, girlandama, cvjetićima i sl. Balon eksplozija neka Vam osvježi večer bilo da je aktivirate kod prvog plesa ili da u nju stavite podvezicu, pa je mladići moraju pronaći.
- Prilikom dekoriranja u poslovne svrhe na sajmovima, promocijama ili kod otvaranja novih poslovnica balon dekoracijama ćete zasigurno privući pažnju kupaca i klijenata.

https://dalia-partyshop.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI