OCIJENI
Adresa: Vrapčanska 166
10000, Zagreb
Telefon:
01 3463 001 01 3463 ... - Klikni za broj
Mobitel:
091 1613 331, 098 281 438 091 1613 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tkd-susedgrad-sokol.hr
Djelatnosti: Športski klub, športski savez
Škola sporta
Društva, klubovi, zajednice, savezi
Ključne riječi: taekwondo - aerobic - samoobrana - dječja igraonica - organizacija rođendana - teretana - rekreacija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Djelatnosti kluba

Taekwondo klub ''Susedgrad Sokol'' provodi četiri vrste sportskih programa:


NATJECATELJSKI TAEKWONDO

Poseban grupni i individualni program za najkvalitetnije i najtalentiranije sportaše s ciljem ulaska u reprezentaciju i postizanja vrhunskih rezultata. Predviđen je za sve one koji se žele baviti dinamičnim, brzim i atraktivnim sportom te koji se žele natjecati u disciplinama sportske borbe i formi.

Ovaj program priprema i stvara vrhunske sportaše koji će osvajati medalje na najvećim sportskim natjecanjima kao što su Olimpijske igre, Svjetska i Europska prvenstva, Univerzijade, Svjetski kupovi… Glavna aktivnost kojom trenerski kadar kluba želi razviti svoje sportaše je sustavan, stručan i pedagoški proveden taekwondo trening. Također, uzrasna podjela, male grupe i/ili individualan rad u kojima se provode kvalitetno osmišljeni i pravilno planirani, programirani i provedeni taekwondo treninzi, domaća i inozemna natjecanja, zimske i ljetne pripreme, psihološka priprema i sl. su metode kojima se stimulira sportska forma i sustavan razvoj svih sportaša.


FITNESS MIX

Fitnessmix je program za žene i muškarce u kojem se kombiniraju različite vrsta aerobika. Radi se o treninzima taebo-a, pilatesa i strechinga uz korištenje različitih rekvizita, lopta, guma, bučica, vijača i štapova. To je program za one koji žele trenirati po principu iznenađenja u kojem se svaki trening drugačija provodi.

Prednost ovakvog načina vježbanja je u razbijanju monotonije uvijek identične vrste programa i u zanimljivosti što nikad ne znate kakav vas trening očekuje. Intenzitet treninga je prilagođen većini polaznika. Ovakav princip vježbanja ima širok spektar učinka na ljudski organizam jer mu stalno dajete nove izazove, nove kretne strukture za savladavanje, nove kutove i načine obrađivanja mišića te različite vrste utjecaja na kardio – vaskularni i živčano mišićni sustav. Pri tome se tijelo stalno mora adaptirati na nove izazove i samim time napredovati iz treninga u trening. Ovakva kombinacija aerobnog i anaerobnog treninga potiče redukciju potkožnog tkiva i ubrzava metabolizam, a vježbe snage i pilatesa oblikuju tijelo i učvršćuju mišiće.


SPORTSKA IGRAONICA

Posebno formiran program ''Sokolići'' namijenjen je za najmlađe uzraste, djecu od četiri do šest godina. To je veseli i zdravi program u kojem djeca kroz igru i druženje razvijaju fundamentalne motoričke sposobnosti, ravnotežu, koordinaciju i fleksibilnost koje predstavljaju temelj za ispravan psiho – fizički razvoj djeteta.

Program se sastoji od uvježbavanja osnovnih sportskih elementa u skladu s psihofizičkim  i pedagoškim zakonitostima predškolskog uzrasta, svladavanja osnovnih taekwondo tehnika uz igru, kao i razvoja poželjnih socijalnih i komunikacijskih vještina.

Sportska igraonica predstavlja univerzalnu sportsku aktivnost u kojoj djeca razvijaju svoje fizičke, psihičke i socijalne potencijale. To je preventivni program koji omogućava predškolskoj djeci da se bave kvalitetno programiranim i planiranim tjelesnim (kineziološkim) aktivnostima. Razvijanjem afiniteta djece prema sportu poželjni se efekti mogu očekivati dugoročno, u osnovnoj školi, srednjoj školi, adolescenciji. Ovaj kineziološki program za predškolsku djecu može biti potencijalno djelotvoran oblik kako zdravstvene, tako i psihološke i sociološke prevencije za djecu predškolske dobi.


REKREACIJA

Program koji je namijenjen svim uzrastima i koji na najučinkovitiji način poboljšava kondiciju, snagu, izdržljivost, oblikuje tijelo i olakšava postizanje vitke linije. Kroz ovaj program se može učiniti puno za vlastito zdravlje i tijelo, osloboditi svakodnevnog stresa i negativne energije te relaksirati nakon užurbane svakodnevnice.

Nudimo Vam stručan rad, mogućnost individualnog treninga i ugodnu atmosferu u cilju jačanja fizičke i psihičke forme.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3463 001 01 3463 ... - Klikni za broj
Mobitel:
091 1613 331, 098 281 438 091 1613 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI