OCIJENI

Zašto je terapija K laserom odličan izbor za Vašeg kućnog ljubimaca?

Procjenjuje se da oko 60% kućanstava diljem svijeta ima barem jednog kućnog ljubimca kojeg smatraju punopravnim članom obitelji. Ljubimci mogu jako pozitivno utjecati na zdravlje što dokazuju i mnoga istraživanja koja iznose kako vlasnici kućnih ljubimaca imaju mnogo manje zdravstvenih problema, rjeđe posjećuju liječnika, ali i osjećaju mnogo manje stresa. Naravno, i Vaš ljubimac mora dobiti njegu kakvu zaslužuje. Osim dobre prehrane, igranja i mnogo ljubavi, potrebno je pronaći dobrog veterinara koji će uvijek biti tu Vašeg ljubimaca.

Happy vet specijalistička veterinarska praksa, mlada je ambulanta za kućne ljubimce osnovana 2013. godine. Svojim predanim radom kao i ljubavlju prema životinjama stekli su veliki broj zadovoljnih klijenata i još sretnijih šapica. U svojoj bogatoj ponudi vrijedi istaknuti usluge specijalistike, oftomološke, stomatološke i fizioterapeutske usluge, te usluge operativnog liječenja, kao i laboratorijske pretrage. Važno je i posebno naglasiti  terapiju K laserom koju u Hrvatskoj prakticira jedino Happy Vet specijalistička veterinarska praksa. Ali, još nekoliko posebnosti pokazuje kako je stručnom timu Happy Vet veterinarske prakse na prvom mjestu briga za Vašeg ljubimaca.

Kastracije u Happy Vet ambulanti rade se sa minimalnim rezom (do 1 cm kod ženki) kako bi oporavak bio brži i lakši za ljubimca te prakticiraju intrakutani šav tako da klijent ne mora dolaziti ponovno na skidanje šavova a ujedno i ljubimca dodatno dovoditi u stanje stresa.

Čistoća je pola zdravlja! Da bi i naši ljubimci veselo vrtjeli svojim repićima, potrebno je brinuti i o njihovoj koži i dlaci – da bude zdrava, sjajna, blistava i mirišljava. U u sklopu Happy Vet specijalističke prakse nalazi se i Salon za njegu i šišanje ljubimaca Casandra. U salonu možete koristiti pojedinačne ili kompletne usluge kupanja, šišanja, rezanja noktića, raspetljavanja dlake i trimanja. Svakom ljubimcu posvećujemo pravi wellness tretman bez dodatnog stresa zahvaljujući fen box-u gdje ljubimac sjedi ili leži dok ga topao zrak ravnomjerno suši, kao ugodan povjetarac. Ako ste kreativni i u potrazi za boljim poslom, salon za šišanje i njegu ljubimaca Casandra održava i tečajeve za groomere.

Kako K Laser terapija pomaže Vašem ljubimcu?

Iskustvo terapije K.laserom je vrlo ugodno za vaše ljubimce, nema sedacije poboljšanje često vidi već nakon prvog posjeta. Kod većine pacijenata potrebno je nekoliko tretmana (3-8) Potreban je plan liječenja kako bi učinak bio najdjelotvorniji. Tretmani se razlikuju po dužini, ali većina bolnih točaka zahtijevaju 2-8 minuta tretmana, sve ovisi o površini koja se tretira. K laser terapija rješava mnoge probleme uključujući i grčeve mišića, edeme, bolove u leđima i vratu, tumore, brže zacjeljivanje rana, ali je i odličan način za efikasnu rehabilitaciju.

Za kronične bolesti, tretmani se obično daju dva puta tjedno u početnom periodu (3 tjedna), te sljedećih 6 tjedana, jednom tjedno. Za akutne bolesti, tretmani mogu biti svakodnevno, a broj tretmana ovisi o površini kao i bolesti koja se tretira.

Evo što Vam tim Happy Vet specijalističke ordinacije poručuje:“Kod svakog tretmana K Laserom u pozadini je jedinstvena priča. Mi smo bili svjedoci kako je K Laser promijenio na bolje živote ljubimaca ali njihovih vlasnika. Pogledajte njihove priče. One mogu biti prvi korak u pronalaženju prve pomoći koja je potrebna za liječenje boli kod Vašeg ljubimca.”

“Budite i Vi dio našeg tima i hvala na povjerenju svim našim klijentima jer njihove sretne njuškice, milijun poljubaca nakon tretmana i veseli repići i naše su ogromno zadovoljstvo! Informirajte se o našim uslugama i stručnosti, nazovite i zakažite termin!”

Ako ste u potrazi za veterinarskom ambulantom koja Vam je na raspolaganju 0-24 te stručnim timom koji svoj posao radi sa srcem, onda zakažite termin na brojeve telefona 01/3483-600 ili 095/3483-600 pa ih posjetite na adresi Bolnička 63, 10 000 Zagreb.

OCIJENI