Imate kućnog ljubimca? Pronašli smo idealno rješenje za Vas - livadu prenosimo u Vaš dom

Objavljeno: 31.10.2018. 10:27

Kućni ljubimci oduvijek su poznati kao jedni od najboljih prijatelja čovjeka. A jednom kad se odlučite za kupnju ili udomljavanje ljubimaca, potrebno je i pružiti mu adekvatnu brigu i skrb.

Psi su definitivno najpopularniji ljubimci, a njih je potrebno scvakodnevno šetati. Kako bi riješili problem šetanja dok ste na poslu ili obavljate druge obaveze, izumili smo proizvod LIVADU ZA PSE I MAČKE. Više ne morate bježati svako jutro ili navečer kako bi Vaš ljubimac obavio nuždu, već mu livadu možete preseliti doma. Super ideja, zar ne?Zašto je dobro u domu imati livade za pse?

Livada za psa/mačku je isplativo i prirodno rješenje za vlasnike pasa/mačke koji žive u stanovima ili kućama bez dvorišta. Kutije su izrađene su od rukom rađenog kvalitetnog drva s hrastovim okvirom, ili metalne (idealne za vanjsku upotrebu), vodonepropusne podloge, u kojima je uvijek svježa trava.
  • Tražite li rješenje kad priroda zove vašeg psa/mačku, a prezauzeti ste ili niste kod kuće?
  • Umorni ste od korištenja skupih prostirki i smrada urina?
  • Dosta Vam je stalnih šetnji unutra-van po lošem vremenu?
  • Trebate prikladno rješnje kada Vašeg psa ili mačku priroda zove rano ujutro ili kasno navećer?
  • Nedostaje li Vam tradicionalno dvorište za psa?
  • Umorni ste od čišćenja tepiha i podova kada se Vašem psu/mački dogodi „nezgoda“?
ODRŽAVANJE: Livade traju i do mjesec i nešto dana ovisno učestalosti obavljanja nužde. Potrebno ju je povremeno zaljevati. Nakon isteka njene iskoristivosti, dolazimo na teren i mijenjamo staru travu sa novom.
DOSTAVA: Livadu dostavljamo osobnim automobilom po Zagrebu i okolici. U ostale gradove šaljemo busom potpuno besplatno. U bližoj budućnosti namjeravamo uvesti dostavu osobnim vozilom u sve gradove!*DIMENZIJE I CIJENE ZA MAČKE SU ISTE KAO I ZA PSE!
Omogućite svom najdražem ljubimcu obavljanje nužda odmah i to još doma u poznatom prostoru.
Mob: 099/5998-434 Rene
E-mail: livadazapsa@gmail.com