OCIJENI
Adresa: Savska cesta 108
10000 Zagreb i 52440 Poreč, Filipini 10c
Telefon:
01 6177 775, 052 460 050 01 6177 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 276 768, 098 664 464 098 276 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.deratizacija.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 0-24
sub, ned: 0-24
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Bolnica, klinika, ambulanta
Ugostiteljska oprema, oprema za ugostiteljstvo
Ključne riječi: dezinfekcija, deratizacija, dezinsekcija, zohara, zohare,zohari, stakora, stakore, stakori, miseva, miseve, mrava, mrave, mravi, stjenica, stjenice, stonoga, stonoge, muha, muhe, moljci, moljce, moljaca, buha, buhe, strsljena, strsljene, strsljeni, strsljan, osa, ose, kako se rijesiti, sredstvo, sredstva, otrov, otrovi,sprej, za, protiv
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Dezinfekcija - deratizacija - dezinsekcija Švajger

Tvrtka Švajger usko je specijalizirana i stručno usmjerena na sprečavanje zaraznih bolesti putem uništavanja štetočina - uništavanja štetnika insekata (žohara,mrava, buha,muha,stjenica,komaraca ,krpelja,moljaca,osa,stršljena) i glodavaca (miševi, štakori,voluharice).

Pomažemo proizvođačima hrane, ugostiteljima i trgovcima u postupanju s hranom i vodom na zdravstveno ispravan način.

Kontroliramo njihov rad prilikom provođenja samokontrole, educiramo ih i opremamo.
Uzimamo uzorke, otiske, ispirke na mikrobiološku čistoću i higijenu, odnosno uzorkujemo hranu i vodu na zdravstvenu mikrobiološku i kemijsku ispravnost.

Također pomažemo utvrditi i garantirati kalorijsku vrijednost hrane koju korisnici primaju u obrocima koje plaćaju.

Koristimo najsuvremenije tehnologije i preparate, stalnos se usavršavamo i opremamo. Zapošljavamo profesionalni i iskusni kadar ,a usluge obavljamo temeljem Rješenja Ministarstva zdravlja već 33 godine .

U skladu sa svojom ekološkom orijentacijom tvrtka ŠVAJGER d.o.o usvojila je i raspolaže čitavom paletom u Republici Hrvatskoj za deratizaciju, dezinsekciju i dezinfekciju (DDD mjere) u javnom zdravstvu registriranih preparata i najsuvremenijih tehnologija za te svrhe, koji omogućavaju visoku učinkovitost, minimalnu ili nikakvu toksičnost uz povoljnu ekonomsku cijenu za korisnika, jer je briga za zdravlje populacije ne samo naša poslovna djelatnost već i moralna obaveza.

Ukratko naš DDD servis - DDD služba zainteresiranim i ugroženim građanima nudi usluge:

  • preventivne i kurativne deratizacije - suzbijanje glodavaca štetočina: miševa i štakora, voluharica
  • preventivne i kurativne dezinsekcije - suzbijanje insekata štetočina: žohara, mrava, muha, buha, stjenica, komaraca, uholaža, moljaca,stršljena,osa,krpelja,srebrnih ribica,stonoga,babura itd.
  • preventivne i kurativne dezinfekcije-suzbijanja štetnih mikroorganizama: bakterija, virusa, gljivica, protozoa, parazita (uginuća životinja,pucanje ili razlijevanje kanalizacije, postojanje ili preboljenje bolesti)

Subjektima u poslovanju hranom (SPH) i obveznicima prema Zakonu o zaštiti zdravlja od zaraznih bolesti dakle pravnim osobama i drugim poslovnim subjektima obavljamo obavezne sanitarne preventivne i kurativne DDD mjere, a na temelju odredaba:

Pravilnika o načinu obavljanja obvezatne preventivne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije (NN 35/07)

Programa mjera suzbijanja patogenih mikroorganizama,šteetnih člankonožaca (arhropoda) i štetnih glodavaca čije planirano, organizirano i sustavno suzbijanje mjerama dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije od javnozdravstvene važnosti za Republiku Hrvatsku NN 128/11,

Izmjena i dopuna Programa mjera suzbijanja patogenih mikroorganizama,šteetnih člankonožaca (arhropoda) i štetnih glodavaca čije planirano, organizirano i sustavno suzbijanje mjerama dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije od javnozdravstvene važnosti za Republiku Hrvatsku NN 62/18,

kao i u skladu sa Zakonom o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti NN 79/07, NN 113/08, NN 43/09, Zakonom o hrani sanitarna zaštita, preventivna 

Obavezne preventivne DDD mjere dio su općih mjera za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti i spadaju u redovito godišnje tekuće održavanje objekata i radnih procesa koji se odvijaju u tim objektima a pod sanitarnim su nadzorom pa je samim tim za nadzor provedbe općih preventivnih DDD mjera kod korisnika nadležna sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja, koja prilikom svakog nadzora od obaveznika traži slijedeće dokumente:

  • Potvrdu o obavljenim mjerama dezinfekcije,dezinsekcije i deratizacije
  • Plan provedbe obaveznih DDD mjera
  • Plan postavljanja zatrovanih meka (mamaca)
  • Također kontrolom mikrobiološke čistoće i zdravstvene ispravnosti hrane i vode, savjetovanjem subjekata pri zdravstveno ispravnom poslovanju hranom odnosno pri uspostavi HACCP standarda i načela, unapređujemo cjelokupnu zaštitu i postojanost ljudskog zdravlja.

Pokretači i osnivači, u početku male obiteljske tvrtke i utemeljitelji djelatnosti, su bili otac - doktor veterinarske medicine, Oskar Švajger i sin - diplomirani sanitarni inženjer, Rene Švajger pa se i ime tvrtke ŠVAJGER d.o.o za sanitarnu zaštitu, a kao obiteljske, bazirane na stručnosti samo po sebi nametnulo.

Usluge pružamo na području čitave Hrvatske, no najviše smo zastupljeni na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije, te u Istri u kojoj poslujemo od dana svog osnutka... Usluge obavljamo na poziv interventno OD 0-24 h svakodnevno ili sklapanjem ugovorenih poslova s dinamikom održavanja ovisno o zakonskoj regulativi i shodno biologiji štetnika koje suzbijamo

Više terenskih timova sastavljenih od stručno osposobljenih i prilagodljivih profesionalaca pruža usluge u skladu s interventnom prirodom djelatnosti, dakle po završetku (DDD usluge) a neke usluge i tijekom radnog procesa (uzorkovanje). Interveniramo po pozivu rano ujutro, noću, vikendom i praznikom....

Dvadesetpetogodišnje iskustvo (25 god) rada s 8000 stanova, 2000 ugostiteljskih objekata, pekarama, vrtićima, trgovačkim centrima i trgovinama, stambenim i javnim zgradama govori nam u prilog.

Obzirom na dugogodišnju prisutnost na tržištu u Zagrebu i okolici laska nam i spoznaja da nas povezuju i sa pojmovima deratizacija i dezinsekcija Zagreb te deratizacija i dezinsekcija Istra gdje poslujemo svih ovih godina. dezinsekcija pazin, dezinsekcija deratizacija matic,dezinsekcija matić, deratizacija matić

Takav stav korisnika postavlja pred nas zadatak još stručnijeg i kvalitetnijeg obavljanja naših usluga u tim regijama i svuda u Hrvatskoj.

Sustavom održavanja licence i cjeloživotnog obrazovanja te sudjelovanjem na stručnim skupovima i radionicama stalno se usavršavamo prateći najnovija dostignuća.

Kako do sada možda niste imali priliku upoznati neke od navedenih tehnologija i preparate a ponajviše  našu stručnost i trud nazovite i zatražite od nas izvid prostora, izvršnu ponudu učinite prvi korak ka boljoj kvaliteti života u prije svega Vašem životnom prostoru.

Svakako težimo korisnike sveobuhvatno uslužiti uslugama sanitarne zaštite i pružiti što više usluga koje bi korisniku omogućile spokojno poslovanje, stanarima bezbrižno stanovanje. U tu svrhu (a temeljeno na načelima HACCP-a) izrađujemo planove i programe koji se zatim provode i nadziru u suradnji s odgovornim osobama korisnika, što je dakako verificirano kroz pisana izvješća i zapise...

Cijene pružanja naših usluga svakako su uvjetovane troškovima poslovanja no u 33 godina rada po čitavoj Hrvatskoj uspješno se prilagođavamo kako stanju u gospodarstvu tako i posebnostima pojedinih korisnika naših usluga te im pružamo oslonac u poslovanju kako u poštivanju zakonom propisanih obaveza tako i čuvajući profesionalnu-medicinsku tajnu.

Kontakt podaci:
Zagreb: 01/ 61 77 775, 01/  61 10 194, 098/ 66 44 64, zagreb@deratizacija.hr
Istra: 052 460 050, 091/ 61 77 775, 098/ 27 67 68, istra@deratizacija.hr

Posjetite web stranicu za više informacija. 


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI