OCIJENI
Adresa: Kružna ulica 79
10 000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6217 836 01 6217 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tumac-njemacki-ceski.com
http://www.perkovicz.de
http://perkovicz.de/

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Prevođenje
Sudski tumač
Ključne riječi: češki, njemački, sudski tumač, prevoditelj davor perković, prevođenje, ovjereni prijevod, sudski tumač za češki jezik, pismeno prevođenje češki, usmeno prevođenje češki, prevođenje poslovnih sastanaka,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

ČEŠKi

Profesionalni prevoditelj i sudski tumač za češki i njemački jezik sam još od 2005. godine. Nakon završenog studija navedenih jezika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, u sklopu kojega sam se usavršavao na sveučilištima u Pragu i Beču, otvorio sam prevoditeljski obrt i bavim se isključivo prevođenjem. Surađujem s nizom renomiranih tvrtki, državnih ustanova te domaćih i inozemnih prevoditeljskih agencija. U potpunosti sam posvećen željama i potrebama klijenata, stalnih i novih, fizičkih i pravnih osoba, koji su to do sada znali cijeniti. Kao posebnu pogodnost za klijente naglasio bih fleksibilnost i izravan pristup, budući da prevoditeljsku uslugu dogovaram, izrađujem i obračunavam osobno (ne plaćate agencijsku maržu!).
Trebate prijevod, obični ili ovjereni, s ili na neki drugi jezik, na primjer engleski, slovenski, poljski, slovački….? Rado ću Vam osobno organizirati prijevod kod svojih kolega!

Vaš prevoditelj,
Davor Perković, prof.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI