OCIJENI

Zlatne i srebrne kovanice

1 pregleda/dan | Objavljeno: 24.01.2023. 18:56

Zlatne i srebrne kovanice proizvodi su od plemenitih kovina s osobnošću. Motivi prikazani na kovanicama daju im ljepotu i prepoznatljivost. Ponekad čak i najistrošeniji primjerci – s motivom koji se jedva razaznaje – imaju vrijednost znatno iznad vrijednosti plemenite kovine što je u sebi sadrže. Stoga ni jednu kovanicu od zlata ili srebra ne bismo trebali nuditi običnim otkupljivačima plemenitih kovina prije nego što je ne provjeri stručnjak za investicijske zlatne i srebrne kovanice ili pak numizmatički poznavalac.

Mnogi vrijedni primjerci investicijskih i numizatičkih kovanica od plemenitih kovina bivaju uništeni upravo zbog nepažnje i neznanja njihovih vlasnika.

Putem internetskih stranica Zlatnici.com možete zatražiti besplatnu procjenu zlatnika ili srebrnjaka iz svoje privatne kolekcije. A ako se potom odlučite za prodaju, Plemenit će vam ponuditi najbolju cijenu za vašu kovanicu.

Više o kovanicama saznajte na linku.

https://plemenit.hr/investicijsko-zlato/otkup/otkup-kovanica/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI