Adresa: Poznanovečka 25
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3644 444 01 3644 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.sleptransport.hr/
http://www.facebook.com/sleptransport/

Radno vrijeme

:
0-24h
Djelatnosti: Vučna služba
Transport, otpremništvo, skladištenje, špedicija
Ključne riječi: vučna služba - vučna služba Zagreb - prijevoz strojeva - prijevoz građevinskih strojeva - šlepanje vozila - vuča kamiona - parking za vozila - čuvanje vozila - deponiranje vozila - vučna služba Trešnjevka - pomoć na cesti - vuča automobila
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Vl. Branimir Cvijić

ŠLEPTRANSPORT CVIJIĆ vučna služba je privatna auto prijevoznička tvrtka osnovana 1974. godine u Zagrebu. Osnovna djelatnost tvrtke je prijevoz neispravnih vozila, prijevoz strojeva, prijevoz brodova te pružanje ostalih transportnih usluga i usluga pomoći i popravaka automobila na cesti (ovisno o kvaru).

Raspolažemo sa svim vrstama specijalnih kamiona za prijevoz vozila nosivosti do 12t, čuvanim deponijem za odlaganje automobila, kamp prikolica i ostale pokretne imovine te garažama za sva naša vozila.

Više od 43 godine u poslu pomoći na cesti, vuče vozila i ostale transportne usluge govore o našem iskustvu i kvaliteti u obavljanju svih vaših želja.

Naša misija - uvijek biti profesionalniji i boljih od drugih i da su sve naše stranke zadovoljne našim uslugama i cijenama.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3644 444 01 3644 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.