OCIJENI
Adresa: Metalčeva 1
10000 Zagreb
Telefon:
01 5804 669 01 5804 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.talijanskavina.com/
Djelatnosti: Vinoteka, vino, prodaja i proizvodnja vina
Ključne riječi: talijanska vina, prodaja talijanskih vina, pjenušci, crna vina, bijela vina, prodaja vina na boce, prodaja vina na kartone, prodaja vina na palete, prodaja vina zagreb, bortolomiol pjenušci, casada pjenušci, zimore pjenušci, kibla, otvarači za vino, oprema za ugostitelje, oprema za vinarije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice firme Kasela d.o.o. 

Nabavljamo vrhunska talijanska vina iz kontroliranih uvjeta, garantiranog porijekla. 
Nudimo desetak pomno odabranih brendova vrhunskih pjenušaca, kao i bijela i crvena vina sve sa kontroliranim i garantiranim podrijetlom i iz posebnih, geografski zaštićenih zona.
Prilikom odabira, koji je rezultat istraživanja, iskustva i neumornog rada, tražili smo i našli pravi omjer između želja i mogućnosti naših konzumenata koji žele i zaslužuju poseban doživljaj i vrhunsku ili nadprosječnu kvalitetu za svima dostupne cijene.

Sada nam je konačno, kao što je uvijek bilo drugima u primjerice Italiji ili Francuskoj, omogućeno svakodnevno s mjerom, uživati u ovom prirodnom daru.

Iz našeg izbora namjerno smo izostavili sva predikatna, arhivska i ostala skupa vina. Ono što imamo su nadprosječna i vrhunska vina sa najboljim omjerom kvalitete i cijene u korist kvalitete, prigodna za svakodnevnu individualnu konzumaciju, intimne susrete, proslave posebnih događaja ili jednostavno uživanje u
druženju s prijateljima u trenucima opuštanja. 

Sva se ova vina posebno lijepo sljubljuju sa najfinijim obrocima.

Direktna nabava, optimizirani troškovi i naša skromnost su Vaša prednost pri odabiru.

Svi  brendovi, sva navedena vina i sve vinarije su, za Hrvatsku, ekskluzivitet tvrtke KASELA d.o.o.Prodaja je dostupna na boce, kartone ili palete. Ne uvjetujemo nikakve minimalne količine, niti asortiman. Niže navedene cijene su određene jedinično, za 1 (jednu) bocu, a za veće količine dajemo popuste ili prigodne poklone. Uvjeti dostave i plaćanja određuju se po dogovoru.

Upiti za uzorke i dostavu, na mail info@kasela.hr i tel. 099 30 92 878, direktor Saša Glavaš

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5804 669 01 5804 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI