Uskoro nam stiže božićno vrijeme, a samim time i vrijeme darivanja

Objavljeno: 7.12.2017. 10:52

Uskoro nam stiže božićno vrijeme, a samim time i vrijeme darivanja. Mnogi poslodavci vrlo često nemaju ideju što pokloniti svojim partnerima. Trebamo li partnerima pokloniti piće, hranu ili pak druge vrste darova poput kravata, novčanika i dr.Kako ne bi previše svog poslovnog, ali i privatnog vremena odvajali na razmišljanje što i kako pokloniti poslovnim partnerima donosimo Vam različite ideje:

  1. Poklon paketi koji uključuju žestoko piće plus neki autohtoni proizvod.
  2. Različite vrste vina u kombinaciji sa drugim proizvodima.
  3. Veliki izbor kraft piva u pakiranju od 0,75. Radite li s poslovnim partnerima koji vole konzumrati pivu izbor ovakve drukčije vrste vina je idealno.
Vestok d.o.o. idealno je mjesto za Vas. Glavna djelatnost im je veleprodaja i maloprodaja alkoholnih i bezalkoholnih pića. Uz različite poklon pakete, postoji i mogućnost samostalnog slaganja različitih alkoholnih i bezalkoholnih proizvoda, od vina do piva. Uz to u svojoj ponudi nude i različite vrste kava, kakvovina, vruće čokolade. Ako ste pak ugostitelj na njihovoj adresi možete pronaći različit izbor opreme za ugostiteljstvo.
Zašto za poklon odabrati paket?

Izbor različitih vrsta poklon paketa odabir je s kojim zasigurno nećete pogriješiti. Različitim proizvodima u paketu smanjujete mogućnost da se osobi kojoj poklanjate poklon isti ne svidi. Ako netko voli vino, a pivu ne svakako ako iskombinirate u paketu i vino i pivu tu istu pivu može nekome proslijediti. Poklanjanje kave pak navika je koja potječe još iz davnina. Mnogi prilikom dolaska u goste uz bocu određenog alkohlnog pića nose i kavu. Zasigurno znamo zamotate li ispod bora ovakav paket da nećete pogriješiti.Vestok d.o.o. uz navedene usluge dolaze, kako bi bili drugačiji, pružaju dodatnu uslugu edukacijskih treninga za barmene i bariste.

Želite li već danas kupiti poklone za svoje suradnike ili bliskim osobama iz privatnog života javite im se putem telefona ili e-maila..