OCIJENI

OBUĆA ZA OSOBE S DIJABETESOM TDO therapy

Objavljeno: 30.10.2019. 15:06

Rješenje za dijabetičke i ortopedske poteškoće sa stopalima!

TDO therapy - za zaštitu Vaših stopala

• sprječava moguće probleme dijabetičkog stopala
• rješavajući probleme doprinosi oporavku stopala
• posebna izrada za sve probleme stopala
• izrada obuće od 100 % kože, 100 % ručna izrada
• idealna zaštita za rizična stopala

Brinite o svojim stopalima!

TDO Therapy proizvodi ručno rađenu obuću od 100 % kože u kombinaciji s naprednim tehnološkim materijalima.

  

TDO Therapy obuća je antibakterijska, lagana, zrakopropusna, regulira toplinu, ima kvalitetan potplat koji amortizira udarce te kožnu bazu bez unutarnjih šavova.

 

TDO Therapy obuća stopalima daje osjećaj lakoće i opuštenosti tijekom cijelog dana zahvaljujući lako nosivoj i fleksibilnoj telećoj koži te posebnoj pjeni od koje
je izrađena. Obuća se prilagođava različitim podlogama. Milijuni ljudi diljem svijeta imaju probleme sa stopalima. Mnogi problemi posljedica su dijabetesa. Neuropatija i oštećenje živčanih vlakana prisutni su kod jedne od tri osobe s dijabetesom. Dijabetičkoj neuropatiji prethode simptomi poput žarenja, trnaca, žmaraca te boli u stopalu koja je slična boli nastaloj od strujnog udara. Istraživanja su pokazala da posebno dizajnirana obuća štiti neuropatsko i dijabetičko stopalo od ozljeda, žarenja i upale! Naša je misija brinuti o stopalima te ponuditi rješenje za tegobe. Slobodno nam se obratite kako bismo pronašli odgovarajuće anatomske i ortopedske modele za Vaša stopala. Potvrđeno je da ortopedska obuća kod 50 % osoba ima i terapeutski i zaštitni učinak. Ortopedska obuća štiti stopalo od potencijalnih oštećenja, slabe prokrvljenosti, promjena u temperaturi, zadebljanja kože, uraslih noktiju, edema i lezija. Prilagođava se fiziološkim promjenama stopala (npr. naticanju i edemima). Naša posebno dizajnirana obuća homogeno raspoređuje teret, sprječava zadebljanja, pukotine, trn u peti i čireve.

OCIJENI