OCIJENI

Kupovina umjetničkih slika putem interneta

Objavljeno: 17.1.2020. 9:20

Otkako je postao dostupan široj javnosti, internet je započeo novu eru te kompletno promijenio naš način života u više segmenata. Postao je dio svakodnevice u modernom društvu i značajno olakšao globalnu komunikaciju, a te prednosti ubrzo su prepoznali i trgovci. Globalno umrežavanje iz perspektive proizvođača predstavljalo je lakše dopiranje do ciljane publike, kao i mogućnost za nove prodajne kanale. Te kanale danas nazivamo web shop, e-commerce ili online trgovina, a u suvremenom digitalnom okruženju postali su dominantan način kupovine od strane potrošača. Ideja kupovanja određenog predmeta iz udobnosti svog doma djeluje poprilično primamljivo. Stoga ne čudi činjenica kako online kupovina postaje sve popularnija u odnosu na tradicionalne prodajne kanale. Ipak, treba imati na umu kako web trgovine sa sobom donose i određene rizike.

Mnogo je ljudi iskusilo negativnu stranu interneta - zlouporaba financijskih podataka kupca samo je jedan od rizika korištenja web trgovine. Fotografije proizvoda koje nisu reprezentativne i ne prikazuju realan izgled artikla također znaju biti uzrok razočaranja kod kupaca. Međutim, online trgovina danas je prisutna u ponudi svih ozbiljnijih trgovaca, pa tako i na tržištu umjetnina.

Kupovina dragocjenosti poput umjetničkih slika putem interneta odluka je koja zahtijeva dodatan oprez. Odlučite li se na kupovinu takvih skupocjenih radova, morate biti sigurni da ste naišli na pouzdanu galeriju i web trgovinu. Zabilježen je veliki broj prijevara u kojima prodavači na internet postavljaju fotografije originalnih primjeraka, dok kupcima isporučuju falsifikate. Na sreću, pojava internetskih tražilica otvorila je mogućnost čitanja recenzija web trgovina i prodavača koje su napisali sami kupci, što olakšava informiranje prije ikakve kupnje.

Ako ste u potrazi za ponudom raznovrsnih umjetnina koje je moguće kupiti putem interneta, Galerija A.L.M. nudi se kao dobar izbor.
29 godina tradicije i višestruka provjera svake umjetnine prije stavljanja iste u prodaju garantiraju mirnu, sigurnu i bezbrižnu kupnju.  Brza isporuka i posvećivanje pažnje svakom pojedinom kupcu razlozi su zašto ova galerija uspješno posluje na međunarodnoj razini uz sve veći broj preporuka od strane zadovoljnih klijenata. Osim što djelatnici Galerije A.L.M. traže najbolje radove prema željama svakog kupca, posebnu pozornost usmjerili su na originalnost i kvalitetu djela koja nude u svojoj web galeriji. Ovdje ćete pronaći bogatu ponudu poznatih domaćih i stranih autora.

Ako ste ljubitelj i kolekcionar umjetničkih slika, ili to tek planirate postati - posjetite web stranicu Galerije A.L.M. i nećete požaliti.

OCIJENI