Zašto je važna edukacija?

Objavljeno: 22.12.2017. 13:02

Žene su još od davnina poznate kao pripadnice ljepšeg posla. Zbog toga mnoge od njih dosta vremena ulažu u brigu i njegu nokti. Zadnjih nekoliko godina u trendu je i ugrađivanje nokti, trajni lak te druge razne metode.

Ali kako se odlučiti kod koga ići na uređenje nokti? Kozmetičar koji Vam radi nokte mora biti educiran te imati certifikat odnosno diplomu o završenom tečaju. Zbog toga su važne edukacije te stalno educiranje kozmetičara. Postoji nekoliko vrsta edukacija koje uključuju:
  • Osnovni tečaj ugradnje noktiju GEL tehnikom
  • anatomija, dezinfekcija, rad s materijalom , produživanje na šablonu ( kocka i badem),
  • fujicolor aplikacija , francuska manikura, rad na modelu
  • 2 intenzivna dana učenja i vježbe
  • Trajanje 2 dana


Kao i u svakoj djelatnosti, edukacija je vrlo važna jer samo cjeloživotnim učenjem možete razvijati sebe te imati zadovoljne klijente. Jer samo zadovoljni klijenti će Vam se vraćati. Također, žena je ženi često vuk, ali kada su u pitanju usluge poput friziranja, ugradnje noktiju ili depilacija svoje iskustvo podijelit će sa svakom prijateljicom. A vjerujte nam da je usmena preporuka najbolja preporuka.

Ako se želite baviti ugradnjom noktiju odnosno manikurom ili pedikurom BrillBird je rješenje za Vas. U svijetu predstavljaju elegantne, sofisticirane i precizno rađene alate i materijale koji će vam pomoći da svoju umjetnost na noktima dovedete do savršenstva. To je najuzbudljiviji zadatak stvoriti sklad između mode i stila. BrillBird team postoji na tržištu od 2012 godine, te imaju stručni team edukatora koji će vam pokušati dočarati samo jedan mali segment svoje umjetnosti u noktima i trepavicama. Organiziramo edukacije širom Hrvatske i Slovenije na koje smo osobito ponosni.  Edukatorima je zadovoljstvo podijeliti s vama svoje dugogodišnje iskustvo, te su uvijek dostupni kako bi vam odgovorili na sva stručna pitanja
.
BrillBird svoje stilove mijenja i usklađuje prema modi, tu su prisutne uvijek nove boje, nove tehnike, te imamo svoj vlastiti i jedinstveni stil.