OCIJENI

O nama

Objavljeno: 10.7.2019. 8:57

Dobro došli na našu stranicu!

U mirnom dijelu Trešnjevke, smješten je Kevin Murphy Salon Freeze, koji svojim ugodnim, prozračnim i nadasve modernim ambijentom, stilizira mnoge klijente i klijentice od 2008. godine.

U suradnji s Kevin Murphy Products, možemo se pohvaliti da ovu prelijepu uslugu činimo veoma posebnom na opće zadovoljstvo naših mušterija.

Osluškujući posljednje svjetske trendove u kombinaciji s talentom, kreativnošću i stalnim edukacijama, sretni smo da Vam možemo izraziti dobrodošlicu u naš salon – Freeze! Nudimo Vam cijeli spektar brige o Vašoj kosi, styling, make-up kao i cijeli niz proizvoda kako biste imali kvalitetnu i profesionalnu njegu i izvan našeg salona.

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi salona Freeze možete popiti odličnu kavu ili čaj, poslužiti se besplatnim internetom, a za sve naše klijente osigurali smo i besplatan parking!

Vjerujemo kako ćete prepoznati našu strast prema ovoj usluzi koju Vam nudimo. Ukoliko trebate neku od naših specifičnih usluga, slobodno nas kontaktirajte i posjetite naš web!

Vaš Freeze


OCIJENI