OCIJENI

Svečane frizure

Objavljeno: 10.6.2019. 10:19

Ritual obnavljanja njege, obnavljanja i uljepšavanja kose za žene i muškarce posebno je vrijeme opuštanja u kojem Vaša kosa dobiva novi oblik. Postoje različiti stilovi frizure te je vrlo važno za dobar izgled odabrati frizuru koja u potpunosti odgovara individualnim potrebama svakog klijenta. Bezbroj mogućnosti i ideja koje Vam pruža Vaš frizer dio su savjetovanja i procesa pomoću kojeg se dolazi do savršene frizure za Vas.

 

Lijepoj frizuri predstoji adekvatna njega koja također treba biti prilagođena vrsti kose i stanju u kojem se nalazi. Kosa prethodno tretirana pramenovima ili bojom, zahtijeva posebnu pažnju tijekom oblikovanja kako ne bi došlo do oštećenja. Profesionalnim oblikovanjem kose Vaša kosa profitira i dobiva novi i njegovani izgled.

Posebne prigode zahtijevaju i posebne svečane frizure i za žene i za muškarce. Kad je riječ o važnim događajima, uobičajene frizure su prejednostavne, no ni svečana frizura ne mora biti previše komplicirana. Svečana frizura donosi dašak elegancije kojim ćete se istaknuti među ostalim uzvanicima. Ako Vam se ipak više sviđaju jednostavnije varijante, fen frizura kojom se dobije izniman volumen kose i koja dodaje dodatnu dozu ženstvenosti pravi je izbor za Vas. Još jedan varijanta za koju se možete odlučiti mogu biti i popularni valovi koji kosi pružaju punoću i daju joj raskošnost.

Žene većinom posvećuju veću pozornost svojoj kosi i njenom oblikovanju od muškaraca. No, to ne znači da se muške frizure trebaju zanemariti. Muška kosa, jednako kao i ženska, može biti različitih struktura i zahtjevna za oblikovanje. Stručne ruke profesionalnih frizera koji posjeduju znanje o različitim načinima i mogućnostima obrade i oblikovanja kose najbolje su rješenje za Vašu novu frizuru. U frizerskom salonu Laurel pružit ćemo Vam jedinstveni doživljaj i dragocjene trenutke opuštanja, a iz salona ćete izaći s njegovanom kosom i stiliziranom frizurom.

OCIJENI