Trajno rješenje za lijepe nokte!

Lijepim i urednim noktima teže sve žene jer su jedan su od važnih čimbenika ljepote. Nažalost nemamo svi mogućnost održavati svoje prirodne nokte.
                                
Mnoge žene imaju slabe i krhke nokte koji stalno pucaju i listaju se. No, rješenje postoji i krije se pod nazivom Soak off gel, odnosno trajni lak koji je alternativa uobičajenoj manikuri. Donosimo vam pet razloga zašto trebate odabrati Soak off.
 
  • Trajanje
Obični lak traje svega par dana i onda ga morate obnoviti, dok će trajni lak Soak off ukrašavat vaše nokte dva do tri tjedna bez dodatnog uređivanja jer izgledaju jednako kao i prvi dan kada ste ih stavili.
 
  • Brzo sušenje
Recite zbogom mrljama koje se dogode ako ne čekate dovoljno da se lak posuši, a svi znamo da čekanje može potrajati. Trajni lak se osuši u tri minute i ostaje u identičnom obliku, zahvaljujući UV svjetlu koje se koristi za sušenje.
 
  • Siguran
Soak off ne oštećuje vaše nokte jer nije potrebno dodatno uređivanje odnosno turpijanje noktiju.
 
  • Upotreba na prirodnim noktima

Ako ste zadovoljni s veličinom svojih prirodnih noktiju, onda se trajni lak može samo premazati preko njih kao i tradicionalni.
 
  • Promijenite boju laka
Ako želite prilagoditi boju svojem outfitu, premažite gelirane nokte željenim lakom. Boju kasnije možete ukloniti odstranjivačima laka koji ne sadrže aceton.

                                               


Stoga, prestanite voditi borbu s prirodnim noktima te recite zbogom lakiranju i sušenju laka. Odaberite Soak off trajni lak i ukrasite svoje nokte na željeni način. Svoje nokte iz snova potražite u studiu ljepote M koji koristi isključivo kvalitetne gelove Abalicom bez kiseline. Studio ljepote M pruža još usluge i klasične manikure, pilinga, parafina i ekstenzija trepavica te frizerske usluge. Sve dodatne informacije potražite na adresi Vrandučka 34.