OCIJENI

Osnaživanje prirodnih noktiju uz IBX tretman

Objavljeno: 16.9.2020. 14:23

Bez obzira u koju skupinu žena se svrstavate kada su u pitanju vaši nokti, na kraju dana, svima je najbitnije da su nokti zdravi i uredni. Odlazite li na nokte svaka dva tjedna, posjedujete li 25 različitih nijansi lakova za nokte ili vam zaista nije bitno koje dužine ili boje su vaši nokti - nije važno, jer se IBX tretman preporuča svima kako bi učinkovito njegovali prirodne nokte.

Nakon što se proslavio u svijetu, IBX tretman je u Hrvatsku stigao tek nedavno. Pokazalo se da tretman pospješuje rast nokta te ga čini otpornijim na lomljenje i pucanje što se neizbježno i događa nakon kontinuiranog nanošenja lakova za nokte. Ako imate jako tanke i osjetljive nokte, ovo bi moglo biti rješenje za vaše probleme.

Što IBX tretman razlikuje od drugih?

Dok nanošenje ostalih preparata većinom djeluje samo na površinu nokta, IBX je osmišljen kako bi učinkovitije i brže djelovao na nokat. Toplina koja je prisutna u tretmanu omogućuje hranjivim sastojcima da nahrane kutikulu nokta. Na taj način, avokado, ulje jojobe i ostala esencijalna ulja prodiru u nokat i ostavljaju značajniji učinak, nego što je to zabilježeno kod ostalih tretmana.

Kako djeluje?

Ovaj novi tretman jačanja noktiju ostavio je značajan dojam na klijentice te ga se smatra pravim osvježenjem u svijetu manikure. Prodire u najmanje pore u noktu gdje formira mrežu hranjivih sastojaka što čini odmah vidljivi rezultat. Osim što ojača sam nokat, poželjno ga je koristiti i kao temelj za nanos laka ili gela za nokte.

                

Koliko često biste trebali napraviti tretman?

Ako često stavljate trajni lak, preporuča se napraviti tretman svaki put prije novog nanošenja trajnog laka. U slučaju da tek ponekad koristite usluge trajnog laka, u redu je IBX napraviti nakon uklanjanja laka kako bi vam nokti odmah izgledali zdraviji. Na kraju, prosudbu ostavljamo vama jer najbolje znate kada je vašim noktima potrebna obnova. Kada je potrebna rekuperacija vrlo oštećenih i lomljivih noktiju, IBX tretman je poželjno napraviti tri puta, ali u razmaku od tjedan dana.

Sve prednosti IBX tretmana prepoznate su u Studiju ljepote M u kojem možete očekivati stručnu uslugu i detaljne informacije kada je u pitanju novi hit među tretmanima za njegu noktiju. Osim toga, među ponudom imaju i frizerske usluge, geliranje noktiju na rukama, trajni lak na nogama, lash lift trepavica te parcijalne umjetne trepavice.

OCIJENI