OCIJENI

“Lash lift”: Do zavodljivih trepavica u samo sat vremena

Objavljeno: 15.6.2020. 9:29

Umorni ste od svakodnevnog uvijanja trepavica? Čak i nakon višemjesečnog truda oko svojih trepavica, i dalje biste žarko željeli da vaše trepavice budu savršenog volumena kako bi istaknule vaše oči? Zamislite da postoji trajna maskara ili tretman koji bi vam omogućio da već nakon prvog nanošenja više ne morate brinuti o izgledu svojih trepavica.

No, postoji li takav tretman? Ako do sada još niste čuli za Lash lift, sada je pravo vrijeme da saznate o čemu se radi. Ako vas muče neka od ovih pitanja, onda je ovaj novi beauty trend kao stvoren za vas. Lash lift tretman uskoro bi mogao u potpunosti zamijeniti ekstenzije trepavica i stoga postaje sve popularniji u današnjem društvu. Ovaj bezbolni keratinski tretman će vaše trepavice u samo sat vremena uviti prema gore, što će im dati maksimalni volumen, duljinu i visinu, čineći vaše trepavice dugima i neodoljivima.

Uz uvijanje trepavica, kao dodatak tretmanu, možete izabrati i bojenje trepavica što će im pomoći da izgledaju kao da su premazane blagim slojem trajne maskare koja se ne mrlja i ne ispire, a osim što je bezbolan, ovaj tretman je i potpuno siguran. Lash lift tretman trebat će ponoviti tek nakon 6 – 8 tjedana. To znači obilazak kozmetičkoga salona samo nekoliko puta u godini, dok ćete se vi svako jutro buditi s trepavicama na kojima će vam zavidjeti baš svi.

Ako su oči ogledalo duše, onda su trepavice okvir koji im daje upečatljiv prvi dojam koji ne smijete izostaviti. Kozmetički Studio M stručnjak je u Lash liftu, a sve što trebate je nazvati i rezervirati svoj termin. Jer se cijeli svijet može zagledati u vas samo jednim treptajem oka.

OCIJENI