OCIJENI

Zašto je sustav centralnog ključa odličan za stambene zgrade

Objavljeno: 11.9.2022. 19:27

Kao što sam naziv kaže, sustav centralnog ključa odnosi se na ključ koji ima primarnu, odnosno centralnu ulogu za otključavanje različitih prostorija u zgradama. U prijevodu, to znači da je uz sustav centralnog ključa moguće osigurati pristup zajedničkim prostorima za sve korisnike, ali i pristup svojim pojedinačnim prostorima, uz, naravno, osiguranje privatnosti. Tako stanar ima samo jedan ključ kojim otključava i svoj stan i zajedničke prostorije u zgradi.


Takav sustav je odličan za stambene zgrade iz razloga što centralni ključ može otključavati ulaz u zgradu, ulaz u podrumski kompleks, spremište za bicikle, kotlovnice, sušionice, i druge zajedničke prostorije bez muke. Osim što ćete jednostavnije baratati ključevima, neće vas zamarati veliki broj ključeva na vašem privjesku, važno je da imate centralni.


Ovaj sustav preporuča se i za apartmanska naselja gdje veći broj neovisnih korisnika koristi zajedničke prostorije za koje im je potreban ključ.


No to nije sve! Sustav centralnog ključa omogućava i pristup tvrtkama koje se bave održavanjem objekata jer centralnim ključem mogu otvarati sve glavne ulaze te komunalne i tehničke prostorije. Time je i njihov rad uvelike olakšan.


Je li sustav centralnog ključa siguran?


Sustav centralnog ključa je svakako siguran za svoje korisnike. Sigurnost sustava ovisi o postavljenom cilindru. Za sustav centralnog ključa postavljaju se cilindri višeg stupnja sigurnosti i kvalitete.


Kako postaviti sustav centralnog ključa u svojoj zgradi?


Za postavljanje centralnog ključa u svojoj zgradi samo se javite “Servisu za brave Vještica”. Ugrađuju sustav centralnog ključa, a na vaš zahtjev dodaju i ključ za održavanje zajedničkih prostorija. „Servis za brave Vještica” iza sebe ima velik broj zadovoljnih klijenata, a i vi možete biti jedni od njih ako se javite „vještičjim” stručnjacima!


OCIJENI