Adresa: SELSKA CESTA 34
10000 ZAGREB
Mobitel:
091 367 697 091 367 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.drauto.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-18
sub: 8-13
Djelatnosti: Auto dijelovi
Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Vulkanizer, Auto gume, Moto gume
Ključne riječi: rezervni dijelovi-autodijelovi- brzi servis- servis auta - rezervni dijelovi - popravak automobila - vulkanizacija - besplatna dijagnostika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Na adresi ulica Dragutina Golika 1 (Drvinje) u Zagrebu otvoren je auto servis za sva vozila.

U našem auto servisu obavljamo servis svih automobila. Naši serviseri imaju dugogodišnje iskustvo rada u auto servisu i možete se pouzdati kako ćemo vaše vozilo biti servisirano u dogovorenom roku i kvalitetno.

U auto servisu osim popravaka radimo i promjenu ulja motora i promjenu ulja kočionog sustava, kao i ostale standardne servise na vozilima. Promjena ulja na vozilu je besplatna, a trenutno nudimo i dodatnih 20% popusta.

Nudimo OBROČNO PLAĆANJE u slijedećim oblicima:

American Express 2-6 rata bez kamata
Diners 2-12 rata bez kamata
MasterCard i Maestro kartice Zagrebačke banke na 2-12 rata bez kamata
Naša GARANCIJA na sve usluge i dijelove je 12 mjeseci.

Ukoliko sumnjate na bilo kakav kvar na vašem vozilu dođite kod nas na BESPLATNU DIJAGNOSTIKU. Nakon završene dijagnostike dostavljamo vam analizu kvara te procjenu troška i vremena za popravak vašeg vozila. Svakako preporučamo dijagnostiku jer je besplatna, a odmah ćete saznati o čemu se točno radi i moći sami procjeniti popravak.

http://www.drauto.hr/index.php

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 367 697 091 367 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.