Plazmatronik - terapeutskim uređajem protiv alergija i težih bolesti

Čovjekovo zdravlje ovisi o uređenosti sustavnih procesa komunikacije, razmjeni informacija i stanju stanične entropije. Što su ti sustavi usaglašeniji, bolje regulirani i u skladu s okolnim utjecajima, to je zdravlje bolje. Ono što je ključno i što omogućuje dijagnostiku i terapiju je informacija - poruka koja stanicama daje „instrukcije „ kako da ponovo urede procese metabolizma.    

Zahvaljujući tehnologiji i znanstvenom napretku osmišljen je plazmotronik - terapeutski uređaj koji uspješno i u kratkom vremenu odabranim frekvencijama ubija mikroorganizme koji rade štetu organizmu, a koje naš imunološki sustav nije u stanju sam pobjediti. Uspostavlja u organizmu pravilnu frekvenciju zadanog organa te pritom eliminira nepravilne frekvencije koje dovode do bolesti. Tvrtka Diacom konstruirala je plazmotronik koji je testiran od stučnjaka kao što su inžinjeri elektrotehnike, matematike i liječnici te dokazuje neštetnost. Potpuno je bezopasan za ljude, neinvazivan je, a tretamni koji se obavljaju pomoću plazmotronika su bezbolni dok certifikat dokazuje kvalitetu i sigurnost.   

Odlučite li se za takav tretman, tvrtka Bioclinic Vam omogućuje liječenje alternativnim i prirodnim preparatima kao što je plazmatronik. Već 30 godina brinu o svojim klijentima prlagođavajući lijećenje njihovom organizmu jer to je jedini način koji nas može sačuvati od bolesti. U Bioclinicu su svjesni vrijednosti uređaja plazmatronika, pogotovo jer se pokazao izuzetno učinkovit u tretmanima multipleskleroze, psorijaze i alergije. Kao terapeutski uređaj detoksira organizam i uspješno djeluje protiv niza bolesti vezanih uz živčani sustav, sve vrste bakterija, tumore mekog tkiva te jača imunološki sustav.  

Oboljele pacijente u Bioclinicu prije tretmana testiraju o trenutnom stanju bolesti posebnim dijagnostičkim uređajem, a isto tako po završetku tretmana kako bi se ustanovio postotak uspješnosti koji je od 50% do 100 % - ovisno o godinama starosti i dugotrajnosti bolesti.

Bitno je napomenuti da je tretman plazmom vrlo jeftin za omjer kvalitete i učinkovitosti koje daje, stoga se ne ustručavajte posjetiti tvrtku Bioclinic i raspitati se kako se na vrijeme izliječiti prirodnim i sigurnim putem.