OCIJENI
Adresa: Heinzelova 53/a
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 2359 999 01 2359 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://adria-grupa.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Klima, rashladni uređaji
Stambeni objekt - održavanje i upravljanje
Ključne riječi: dom - čišćenje doma - održavanje zelenih površina - uređenje zelenih površina - održavanje restorana - čišćenje restorana - održavanje poslovnih prostora - čišćenje poslovnih prostora - gastro - catering - samoposlužni aparati - zaštita na radu
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mi smo Adria Grupa, vodeća hrvatska FM (facility management) kompanija koja pruža usluge održavanja doma sa svojim provjerenim, osposobljenim i osiguranim osobljem. Kako biste se posvetili onome što najviše volite prepustite usluge održavanje doma profesionalcima Adria doma.

Zašto Adria dom?

Štedimo vaše vrijeme

Neka vas doma ne dočeka 'drugi posao'. Svoje slobodno vrijeme posvetite onome što najviše volite, a usluge održavanja doma prepustite profesionalcima Adria doma.

Imamo provjereno, osposobljeno i osigurano osoblje

Osoblje Adria doma je odabrano iz skupine od 1500 naših radnika, dugogodišnji su zaposlenici koji su uvijek pružali više od očekivanoga. Redovito su uvježbavani kako bi profesionalno obavljali poslove i omogućili izvanrednu uslugu našim klijentima.
U slučaju da klijentima nehotice prouzroče štetu obavljanjem usluge, radnici Adria doma su osigurani pa klijent može potraživati naknadu štete.

Stabilno i uspješno poslujemo više od sedamnaest godina

Adria dom je brend tvrtke Adria Grupa koja više od sedamnaest godina pruža usluge održavanja objekata poslovnom sektoru, a odnedavno i kućanstvima.
Veliki broj usluga održavanja doma na jednom mjestu
Bez obzira treba li vam vodoinstalater ili tretiranje žohara, glačanje ili jednokratno čišćenje stana nakon preuređenja, Adria dom ima profesionalce za vas.

Omogućavamo i online plaćanje

Ne morate brinuti imate li sa sobom gotovinu ili kome ćete i kako ćete platiti naručenu uslugu. Adria dom Vam omogućava online plaćanje u samo nekoliko koraka.

Naše usluge stalno su dostupne

Vjerujemo da ste se često našli u situaciji kad želite očistiti stan, a vaša je teta čistačica na godišnjem odmoru ili na bolovanju. Adria Grupa zapošljava više od 1500 radnika i uvijek je u mogućnosti izvršiti usluge kad to vama odgovara.

Kako biste se najbolje posvetili onome što volite, usluge možemo obavljati i kada niste kod kuće. U tom ćemo slučaju ključeve zapisnikom preuzeti od vas, a kad nisu u uporabi pohranit ćemo ih u sef dostupan samo ovlaštenim osobama.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2359 999 01 2359 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI