OCIJENI
Adresa: ILICA 276
10000 ZAGREB
Telefon:
01 3776 634 01 3776 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.f-p-leko.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-20:45
sub: 8-19:00
Djelatnosti: Poslovni pokloni, Poklon galerija, Gift shop, Suveniri
Fotokopiranje, printanje, prijepis
Uredski i školski pribor
Ključne riječi: fotokopiranje, spiralni uvez, ispis sa medija ili interneta, plastificiranje, skeniranje, prijepis, prodaja uredskog i školskog pribora
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Fotokopiraonicu i Papirnicu LEKO u Zagrebu osnovao je Željko Leko 1993. godine. Tada na adresi Zagreb, Ilica 276, posao je započet kao Fotokopiraonica i Videoteka.
Danas se tamo nalaze 4 stroja za fotokopiranje i preko 2.000 filmskih naslova na DVD-u i Blu-Ray-u. Može se kopirati ili vršiti ispis već od 0,14 kn za C/B fotokopiranje ili u boji na A3 ili A4 formatu već od 1,40 kn. Vršimo usluge spiralnog, termo i tvrdog tvrdog uveza, skeniranje, prijepis, fotokopiranje na naljepnicu, termofoliju, paus ili karton i plastificiranje. Vršimo uslugu presnimavanja na DVD sa VHS-a, video kamere i DVD-a kao i presnimavanje CD-a.

Od 2005. godine u Ilici se vrši prodaja uredskog i školskog pribora, CD-a, DVD-a i obrazaca narodnih novina.

Godine 1996. otvorena je ispostava Svetice na adresi Zagreb, Svetice 23, ali tamo od 2008. godine rade samo papirnica i Tobacco shop.

Uvijek na usluzi, dobrodošlicu u naše prostore i na naše WEB stranice želi vam vaš "LEKO"

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3776 634 01 3776 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI