OCIJENI
Adresa: SAMOBORSKA CESTA 14
10436 RAKOV POTOK
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6548 163 01 6548 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.namjestaj-stolarija-buden.com
Djelatnosti: Ugradnja i montaža namještaja
Namještaj - proizvodnja
Stolarija - unutarnja i vanjska, drvena, pvc, aluminijska
Ključne riječi: ugradnja namještaja - kuhinje po mjeri - izrada stubišta - montaža namještaja - proizvodnja prozora vrata - proizvodnja prozora - proizvodnja vrata - popravak prozora - popravak vrata
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O NAMA

STOLARIJA "BUDEN"

Današnji je vlasnik Obrta za izradu namještaja po mjeri i drvene stolarije-Buden, proveo punih 16 godina u jednom od Europskih centara kulture, umjetnosti i dizajna, gdje se traži vrhunsko umijeće. No za uspijeh to nije dovoljno. Osim izazova, mogućnosti, na djelu je i moćna konkurencija, stroga regulative, neumoljivi standardi kvalitete te kodeks poslovnog ponašanja u kome neodgovornost i improvizacija vrlo brzo biva kažnjavana - gubitkom klijenata. Djelujući u početku na području Wien-Stokerau, malo se pomalo područje djelovanja širilo na Linz, Salzburg, te Bavarske gradove Rosenheim i München. Bezbrojni komadi namještaja, garniture, kompletna uređenja prostora (stanovi, obiteljske kuće, urbane i klasične vile, dvorci, poslovni prostori kompanija, laboratoriji, javne zgrade - škole, vrtić i sl.), kroz raznolikost područje gdje su rađeni, rječito govore o kvaliteti, pouzdanosti, ali i o poduzetnosti te neustrašivosti u suočenju s izazovom da naručitelj dobije baš ono što treba i želi.

U Hrvatskoj

U protekle 4 godine rada u Hrvatskoj brižno se njeguju poslovne veze I suradnja sa Europskim partnerima kako biste upravo Vi mogli imati vrhunsku uslugu. Brižno se vodi računa o trendvima na tržištu i pravcima razoja ove djelatnosti. Kontuinirano usavršavanje i traženje uvijek novih ideja i izazova.
Tehnički opremljeni za najzahtjevnije narudžbe, a spretnost, kreacija i nasljeđeni talent, uz sve navedeno, omogućuju Vam da svoje zamisli ne odbacujete, nego ih prepustite onima koji znaju izvesti upravo ono što biste željeli.

Najbolja riješenja

U suradnji sa Vama, ili samostalno tražimo najbolja rješenja za Vaš životni i radni prostor. Od ideje do realizacije brinemo za Vas u skladu s Vašim zahtjevima i našim dugogodiišnjim iskustvom u području dizajna.

Raznolik materijal

Materijali različitih vrsta: JAF Hrvatska, iverali FUNDER, EGGER, KAINDL, furnirani iveral, iveral u foliji, mediapan, medijapan u foliji, sibu ploče, lakobel, masivno drvo, masivni namještaj od svih MOGUĆIH vrsta drveta.; staklo (bistro, satinirano i pjeskareno); okovi SCHAHERMAYER Hrvatska, BLUMM, GRASS, HETICH, RAUM PLUS. Na raspolaganju Vam je i veliki izbor ručkica, okvira, dodataka poput izvlačnih košara, izvlačnih utičnica, rješenja za kuteve (magic corner, le mans, okretne košare i dr.).

Projektiranje , dolazak na izmjere i izrada tlocrta te bokocrta, savjeti, pomoć pri izboru materijala, pomoćna je logistika da izaberete ono što najviše izražava Vaš osobni stil, stvarne potrebe I trenutne mogučnosti.

Asortiman proizvoda

Izrađujemo sve vrste namještaja:
kuhinje, dnevne sobe, sve vrste običnih ali i ugradbenih ormara, dječje sobe, kupaonski namještaj, uredski namještaj, klizne stjene, stolovi, prozore, vrata, stubišta, rukohvate, balkonske ograde, uredski namještaj te namještaj za opremanje laboratorija i tehnoloških cjelina.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6548 163 01 6548 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI