Adresa: Ulica Lipa 8
10434 Strmec Samoborski
Mobitel:
091 4810 018 091 4810 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.adepto-usluge.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15 uto-sri-čet: 12-20
Djelatnosti: Servis kućanskih aparata
Ključne riječi: servis kućanskih aparata Samobor - servis aparata - servis kućanskih aparata - ovlašteni servis
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Adepto usluge j.d.o.o. za trgovinu i usluge  je servis na području Zagreba, Zagrebačke, Krapinsko – Zagorske te Karlovačke županije za kućanske aparate poznatih proizvođača (Beko, Hisense, Elektrolux, Zanussi, Candy, Whirlpool, Bosh, Siemens, Končar, Gorenje, AEG…).

Osnovana je 2016. godine sa sjedištem u Svetoj Nedelji, Lipa 8 ( Hoto vile). Obzirom na dugogodišnje iskustvo naših djelatnika sposobni smo se suočiti sa svakim izazovom i otkloniti eventualni kvar na vašim aparatima.  Nudimo kompletnu uslugu servisa, popravka, održavanja te montaže i demontaže uređaja bez obzira na marku proizvođača. Pružamo usluge i hitnih intervencija.

Zašto nas?
 
- dobar odnos između kvalitete i cijene
- brzu, efikasnu i kvalitetnu servisnu podršku

Posebne ponude
 
- 10% popusta umirovljenicima na uslugu servisera
- stanovnicima hoto naselja ne naplačujemo dolazak
- kod nas možete kupiti cijeli asortiman Candy Hoover sredstava za čiščenje i održavanje vaših aparata po prihvatljivim cijenama

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 4810 018 091 4810 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.