OCIJENI

RIEPE sredstva za čišćenje kod montaže namještaja

Objavljeno: 11.9.2022. 22:14

Redovito održavanje i čišćenje namještaja dugoročna je investicija jer se tako produžava vijek namještaja. U EUROLAM-u možete pronaći širok izbor proizvoda za industrijsko i ručno čišćenje koje vam u ovom tekstu predstavljamo.

Industrijska sredstva za čišćenje

LPZ/II sredstvo za čišćenje prije kantiranja

Nanosi se na početku kanterice, s donje i gornje strane radne površine. Ovo sredstvo sprječava prianjanje viška ljepila na površinu.

LP163/93 sredstvo za čišćenje poslije kantiranja

Nanosi se prije valjka za poliranje. Odstranjuje RELEASE AGENT LPZ/II zajedno sa viškom ljepila. Rezultat korištenja ovog sredstva za čišćenje je apsolutno čisti spoj rubne trake i ploče.

NFLY Release agent

Nanosi se direktno na tlačni valjak s kojeg se povremeno trenjem prenosi na radni materijal i ostale dijelove stroja te sprječava nakupljanje viška ljepila. Prednost ovog sredstva je ta što se može direktno nanositi na osjetljivu rubnu traku, kao što je traka u visokom sjaju, akrilna te aluminijska traka.

LP289/99 Antistatic-coolant

Nanosi se proizvoljno duž stroja. Statički prazni radni materijal od električnog naboja te hladi zalijepljeni spoj. Uz ovo sredstvo za čišćenje, valjci i radni dio stroja ostaju čisti od prašine i otpadaka, ljepilo se suši puno brže i znatno se smanjuje nakupljanje ljepila na alatu.

Kotači od tkanine za poliranje

Poliranjem odstranjuju višak ljepila tako da nije potrebno dodatno ručno čišćenje spojeva. Lijepljeni spoj će izgledati ljepše i urednije. Pomoću ovog proizvoda štedite vrijeme i materijale za čišćenje i poliranje. U ponudi se nalaze i kotači od tkanine za poliranje sa sisalom. Dodatkom sisala se produljuje trajnost kotača za poliranje

RIEPE sustav šprica i RIEPE sustav mlaznica

Ovi sustavi omogućuju ekonomičnost u korištenju sredstava za čišćenje (manje od 1L po mlaznici na 5000 TM), a ako se koriste u kombinaciji s RIEPE sredstvima, dobivate doživotnu garanciju. Oba su sustava jednostavna za korištenje, mogu se koristiti sa svim vrstama strojeva i lako se integriraju u proces proizvodnje.

Sredstva za ručno čišćenje

LP305/98 sredstvo za ručno čišćenje

Jednostavno uklanja ostatke ljepila, brzo se suši, ne ostavlja tragove i nema neugodnog mirisa. Ovo sredstvo ne sadrži štetne spojeve kao što su heksan i benzol, a sadrži nearomatične hidrokarbonate i poseban alkohol.

Dozator za ručno čišćenje

Radi se o dvolitrenom dozatoru za nanos mjerne količine čistača na krpicu. Napravljen je od kvalitetnog materijala, pojednostavljuje proces čišćenja te smanjuje hlapljenje i pretjeranu potrošnju čištila.

Krema za pranje ruku

Omogućava čišćenje ruku bez vode te na koži ostavlja zaštitni masni sloj. Potrebno je kremu namazati na zaprljane dlanove i trljati sve dok se pojavljuje nečistoća. Zatim ju treba obrisati krpom i oprati ruke sapunom i vodom. Preporučuje se nakon pranja ruke zaštititi običnom kremom.

Ako se i dalje dvoumite koje sredstvo za čišćenje odabrati, posjetite EUROLAM-ovu web stranicu ili ih kontaktirajte za više informacija o proizvodima!OCIJENI