Adresa: Novaki, Bumbarov put 1
10431 Sveta Nedjelja
Telefon:
01 3323 412, 01 3323 413, 098 255 277 01 3323 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www1.bumbar.hr/

Radno vrijeme

:
Radno vrijeme trgovine pon-pet: 8-19 sub: 8-14 Radno vrijeme ureda pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Promotivni proizvodi
Vinoteka, vino, prodaja i proizvodnja vina
Veleprodaja
Ključne riječi: trgovinom staklenom ambalažom - bocama, staklenkama, čepovima, zatvaračima od raznih materijala, pvc kapicama, te ostalom sitnom opremom (punilice, ukrasne kutije, vrećice).
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama o BUMBAR-u


O nama

Dobro došli na novouređene web stranice poduzeća Bumbar d.o.o. ! Zadovoljstvo nam je ovim putem prikazati sve artikle iz našeg asortimana u novom svijetlu, s većim fotografijama, više detalja te lakšim preglednikom.
O nama
Obiteljska tvrtka Bumbar d.o.o. osnovana je 1992. godine.
U početku, bavili smo se trgovinom vinima, a kasnije se na tržištu pokazala potreba za trgovinom staklenom ambalažom - bocama, staklenkama, čepovima, zatvaračima od raznih materijala, pvc kapicama, te ostalom sitnom opremom (punilice, ukrasne kutije, vrećice).
Naši kupci su vinari, uljari, proizvođači žestokih i bezalkoholnih pića, obiteljska gospodarstva, ali i hobisti, te svi koji žele lijepo upakiran proizvod.
2005. godine uselili smo u vlastitu novu poslovnu zgradu s uredima , skladištem i maloprodajnom trgovinom s više od 450 vrsta staklenih boca raznih oblika i veličina.
Trenutno zastupamo desetak talijanskih proizvođača stakla, čepova i zatvarača koji svojim dizajnom i kvalitetom izrade zadovoljavaju ukus naših kupaca.
Našu ponudu možete vidjeti na slijedećim stranicama, a za sva dodatna pitanja ili narudžbe obratite nam se s povjerenjem.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3323 412, 01 3323 413, 098 255 277 01 3323 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.