OCIJENI

Namještaj za opremanje laboratorija

0 pregleda/dan | Objavljeno: 07.04.2024. 18:51

Iskustvo u izradi ovog zahtjevnog asortimana, za koji postojji stroga regulativa i standardi (od vrste materijala, boja, lakova, premaza,do propisa o kvaliteti i vrsti radnih površina, pa i šire...), uz želju da se uhvati u koštac sa svim izazovima, omogućilo nam je da svojim manještajem opskrbljujemo eminentne svjetske firme poput Firmenich GmbH in Wien.

Ova je činjenica omogućila i Vama, da u opremanju Vaše firme i institucije upravo u „Obrtu za izradu namještaja i drvene stolarije Buden“, pronađete stabilnog i pouzdanog partnera, koji Vam može jamčiti zadovoljstvo, jer ćete dobiti ne samo ono što trebate, nego i ono što ste željeli.

Osim funkcionalnosti, čak i u ovakvim projektima, pazimo na estetiku i želje narčitelja, koje uz funkcionalnost najozbiljnije vrednujemo i uklapamo u prostor bez obzira na njegov oblik. Vrste drva, boje i nijanse, mogu se donekle birati, pa Vam taj dio i prepuštamo.

Uz dobru suradnju s izvođačima drugih radova kao npr. električari, instalateri, protupožarna zaštita,građevinski izvođači...učinit ćemo da Vaš laboratorij ili radni ured ili prostor tehnološke cjeline funkcionira besprijekorno. Strogo pridržavanje propisa o komunikacijskim prolazima te iskustvo u ispravnom rasporedu namještaaj, daje nam za pravo da i Vama možemo pomoći dobronamjernim savjetom.

http://www.namjestaj-stolarija-buden.com/index.html

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI