Adresa: Bestovje, Prudnjaci 15
10437,Bestovje
Telefon:
01 3371 573 01 3371 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8 - 16
Djelatnosti: Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Električar, Elektroinstalacije, Elektro servis
Ključne riječi: elektroinstalacije - elektroinstalacije jake i slabe struje - gromobrani - portafoni - elektroinstalacije za niskogradnju - elektroinstalacije za visokogradnju
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Primarna djelatnost su nam elektroinstalaterski radovi. Također obavljamo postavljenje instalacija za portafone i parlafone te gromobrane.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu od preko 18 godina, naučili smo brzo i efikasno locirati i otkloniti kvarove koji su nastali. Pri obavljanju poslova koristimo kvalitetan materijal i modernu opremu i alat koji uvelike doprinose kvaliteti naše usluge.

Stručni tim nam se sastoji od djelatnika koji će vam uvijek pomoći svojim savjetima i sugestijama pri postavljanju.

Kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3371 573 01 3371 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.