OCIJENI
Adresa: Ulica hrastova 2
10255 Stupnički Obrež, Gornji Stupnik
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
095 9078 772 095 9078 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.linguabox.hr

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak - petak 08-16 i po dogovoru
Djelatnosti: Prevođenje
Sudski tumač
Ključne riječi: prijevodi - prevođenje - prevoditelj - sudski tumač - lektor - lektura - usmeno tumačenje - medicina - medicinski dokumenti - pravni ugovor - svjedožbe - diplome - turistički engleski
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

FOTOGALERIJA

Dugogodišnje iskustvo u prevođenju i na povezanim poslovima jamče kakvoću, pouzdanost i brzinu, te komunikacijske i poslovne vještine vašeg dobavljača prevoditeljskih usluga. Zadovoljstvo klijenta i kakvoća usluge uvijek su nam na prvom mjestu. No, ne dajte se nagovoriti, uvjerite se sami: rado ćemo vam pružiti dodatne informacije i dokaze naše stručnosti. Ili se pak o svemu možemo dogovoriti uz kavu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 9078 772 095 9078 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI