OCIJENI
Adresa: Ožujska 11
10000, Zagreb
Mobitel:
097 7134 770 097 7134 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.pilates-shape.com/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Yoga, Pilates, Aerobik, Ples
Ključne riječi: pilates - zagreb- body arts - tjelovježba - vježbanje - vježbanje pilatesa - pilates studio
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Pilates Shape studio nalazi se na adresi Ožujska 11 u Zagrebu, naselje Vrbani.

Održavamo početne i napredne satove BASI® Pilatesa na prostirci (mat) i spravama (reformer, cadillac, stability chair, spine corrector).

BASI® (Body Arts & Science International) Pilates trening je na fokusiran na osvještavanju osnovnih Pilates principa kroz originalne osnovne Pilates vježbe sa modernim pristupom.

Vjerujemo u međusobno neraskidivu povezanost tijela, uma i duha. Želimo kroz vježbanje Pilatesa promicati jačanje svjesnosti o tijelu i mogućnosti utjecaja na svoje zdravlje, raspoloženje i izgled.

„Ne um ili tijelo, već um i tijelo.“
J. H. Pilates

Vježbajte uz školovane BASI® Pilates instruktore sa višegodišnjim iskustvom koji će program koji ste odabrali prilagoditi vašim željama i potrebama.

Veselimo se Vašem dolasku! 


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
097 7134 770 097 7134 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI