Adresa: Livanjska 18 A
10000 Zagreb
Telefon:
01 3042 654 01 3042 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.terra-x.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-17
Djelatnosti: Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Ključne riječi: Prodaja nekretnina, prodaja stanova, prodaja kuća, prodaja apartmana, iznajmljivanje stanova
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu TERRA-X agencije za nekretnine.

Osnovani smo 01. listopada 2002. godine i naša je osnovna djelatnost posredovanje u prometu nekretninama te poslovno savjetovanje.

Od studenog 2003. godine upisani smo u Popis agencija potpisnica Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretninama.

Od svibnja 2004. godine članica smo Hrvatske Burze nekretnina.

Naši djelatnici imaju položen ispit za stručnu osposobljenost posrednika nekretninama Hrvatske gospodarske komore.
Uvjeti i način poslovanja

   Za izvršenu uslugu posredovanja kod kupoprodaje nekretnina naplaćujemo proviziju sukladno Cjeniku posredničkih provizija Hrvatske Gospodarske Komore, od prodavatelja i kupca po 2% + PDV od dogovorene kupoprodajne cijene nekretnine za stanove i poslovne prostore, odnosno 3% + PDV za prodavatelja i 2% + PDV za kupca za kuće i ostale nekretnine te nekretnine izvan Zagreba.
Provizija se naplaćuje u cijelosti kod predujma (avansa, akontacije) ili kod potpisivanja Predugovora o kupoprodaji nekretnina odnosno kod potpisivanja Ugovora o kupoprodaji nekretnina ako nema Predugovora. Za naplaćenu proviziju naša agencija vam izdaje račun.

   Kada nam prodavatelj odluči povjeriti posredovanje u prodaji njegove nekretnine, predmetnu nekretninu ćemo pregledati te izvršiti uvid u postojeću dokumentaciju. Ako dokumentacija nije upotpunjena, pomoći ćemo prodavatelju istu urediti kako bi budući kupac promptno i nesmetano  mogao na svoje ime uknjižiti pravo vlasništva nad kupljenom nekretninom u zemljišnim knjigama.

   Našim klijentima, ukoliko to žele, bez naknade pružamo i sve ostale prateće usluge koje je potrebno obaviti u procesu kupoprodaje nekretnine:

  • sastavljamo predugovore i ugovore;
  • temeljem punomoći kupca izrađujemo poreznu prijavu i prijavu poreza na promet nekretnina, te sastavljamo i podnosimo Zahtjev za oslobođenjem plaćanja poreza na promet nekretnina - ukoliko postoje uvjeti;
  • temeljem iste punomoći umjesto kupca prisustvujemo procjeni nekretnine od strane komisije Porezne uprave;
  • predajemo Ugovor o kupoprodaji nekretnina s Prijedlogom za uknjižbu prava vlasništva  na predmetnoj nekretnini na ime kupca u zemljišne knjige nadležnog Općinskog suda;
  • uređujemo postojeće režije predmetne nekretnine uz predočenje ispisa o početnom stanju novim vlasnicima;
  • podmirujemo sve troškove raznih ovjera kod javnog bilježnika - osim solemnizacije kredita, ako se nekretnina kupuje kreditom banke - te sve ostale troškove taksi i obrazaca potrebnih kod uknjižbe nekretnine na ime novog vlasnika;
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3042 654 01 3042 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.