Adresa: Dinarski put 1 k
10090 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
098 611 996 098 611 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.saleroom.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17
Djelatnosti: Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Ključne riječi: Hladni poziv - prodajne vještine- prodaja - prodavač - prodajni treninzi - prodajni trening - edukacije iz prodaje - prodajne metode - zaključivanje prodaje - telefonska prodaja - telesales - prodajni treninzi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

PREZENTACIJSKE VJEŠTINE - RADIONICA

ŠTO DOBIVATE OVOM RADIONICOM?
1/ Osiguravamo vam pomoć kroz iskustvo da vaš proizvod ili uslugu podignete iznad konkurentskog te da bude prepoznat kao nešto posebno, bolje, potrebnije.

2/ Upoznat ćemo vas s 4-MAT sustavom koji vam omogućava da ste četiri koraka ispred potencijalnog klijenta i znatno vam olakšava svaki naredni korak s obzirom na to da ste svjesni svoje prednosti.

3/ Nakon treninga vaša će prezentacija imati „ono nešto“ zbog čega će je pamtiti.

4/ Saznat ćete koja to pitanja potencijalni klijent postavlja samom sebi tijekom razgovora s vama i naučit ćete kako prilagoditi komunikaciju da mu pružite odgovore na njih.

5/ Naučit ćete i kako prilagođavati prezentaciju tijekom razgovora s klijentom.
Nikoga ne zanima sve što vi prodajete. Klijenta zanima samo ono što je njemu potrebno u tom trenutku. A tu potrebu stvarate upravo Vi.

Kome je namjenjenja radionica: prodajnim savjetnicima, komercijalistima, direktorima, voditeljima prodaje, voditeljima call centra.

4 odgovora zašto biti na ovoj radionici:

ZAŠTO? Zato što ako ne investiraš u svoje znanje u 2019. godini, generacija koja završava Prodajnu akademiju ćete izgurati s prodajnog tržišta
ŠTO imaš od radionice? Opstanak na prodajnom tržištu i mogućnost povećanja svoje zarade
KAKO radionica funkcionira? Kroz vježbe, praktične primjere moje trenutno iskustvo u vođenju prodajnog tima od 40 ljudi, siguran sam da ćeš mnoge naučene stvari odmah moći prenijeti u svoj posao.
ŠTO AKO posjetiš radionicu? Strah koji imaš u sebi će nestati, te ćeš se uzdići iznad sebi sličnim.

Samo 12 mjesta za rezervaciju, zato se prijavi što prije.
Prijave primamo do 21.01.2019.
PRIJAVI SE:
Subota 02. veljače 2019. godine od 9 do 13 satI.
Cijena: 610,00kn (Oslobođeno PDV-a temeljem članka 90. Zakona o PDV-u)
Lokacija: MojKvart.hr, Vlaška ulica 79, 1. kat

Prijavite se OVDJE

(Kod prijave navedite Vaše ime i prezime. Ima Vaše tvrtke (ili ste fizička osoba). Broj osoba koje dolaze na radionicu. Broj mobitela i Vašu e-mail adresu) Obavezno stisnite na privolu kako bi mogli zaprimiti Vašu prijavu i javiti Vam se povratno za potvrdu rezervacije mjesta.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
098 611 996 098 611 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.