Adresa: Av. Većeslava Holjevca 42b
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6642 242 01 6642 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.gavroprom.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-16
sub: 7-14
Djelatnosti: Trgovina građevinskog materijala
Građevinska poduzeća i obrti
Ključne riječi: gradnja, crijep, cigla, građa, metalurgija, keramičke pločice, alati, građevinski materijal, fasade, jelova građa, armaturna mreža, alati,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Kompletan građevinski materijal na jednom mjestu - Gavroprom!

Poslujemo od 1992. godine, i u tom razdoblju stekli smo povjerenje brojnih kupaca i dobavljača. Osnovna djelatnost tvrtke je trgovina građevnim materijalima. Nalazimo se u Novom Zagrebu.

Na više od 10 000 m2 skladišnog prostora izložena je većina proizvoda iz našeg prodajnog asortimana. U sklopu skladišta je i pogon za izradu gotove armature i vilica. U ponudi imamo više od 5000 artikala namijenjenih graditeljstvu. 

Iz ponude izdvajamo neke od proizvoda:
“opeka, crijep, šindra, Ytong, piljena građa, brodski pod i lamperija, betonsko željezo i armaturne mreže, vilice, rubnjaci, opločnici, cijevi, šahtovi, betonska galanterija,kamini i pečenjare, žbuke, cement, vapno, građevinska ljepila, vodovodne PVC cijevi, krovni prozori , hidroizolacije, termoizolacije (mineralna vuna, stiropor), pijesak i šljunak, dimnjaci , gipsane ploče, silikoni, boje, (za zidove, drvo, metal), građevinski alati i dr.

i proizvođača:

Wienerberger Porotherm, Tondach Hrvatska, Nexe –Dilj Vinkovci, Bramac, Creaton, Roefix, Murexin, Samoborka, VELUX, Hidroizolacija Katran, Tervol, Ursa, Rockwool, Schiedel, Knauf, Rigips, Kalun Drniš, i dr.

Više detalja o prodajnom asortimanu pogledajte na stranicama proizvodi ili nas posjetite u našem prodajnom prostoru.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6642 242 01 6642 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.