OCIJENI

Pandhy's mineralni puder

0 pregleda/dan | Objavljeno: 29.04.2024. 21:56

Za sve koji traže nešto posebno za svoju kožu, Pandhy's mineralni puderi su pravi izbor. Ručno izrađeni, ovaj make-up ne samo da neće začepiti vaše pore, već će i pomoći u prikrivanju bilo kakvih nepravilnosti. Ako imate problema s rosaceom ili aknama, ovi puderi su kao stvoreni za vas.

Ono što ih čini posebnima jest njihova sposobnost da štite kožu od štetnih sunčevih zraka UV-A i UV-B. Možete ih koristiti samostalno ili ih pomiješati s vašom omiljenom dnevnom kremom kako biste dobili tekući puder. Savjetujem vam da ih isprobate s Hydro Base kremom – rezultati su fantastični.

Pandhy's mineralni puderi su napravljeni tako da odgovaraju svakom tipu kože, bez obzira na to kakve probleme s kožom imate.

A kada govorimo o sastojcima, ovi puderi su bez bojila i bismuth oxichloride – onih loših stvari koje često nalazimo u drugim puderima. Umjesto toga, boje dolaze izravno iz prirode, od minerala poput mice, cink oksida i željezovog oksida. Znači, sve što je dobro za vašu kožu, bez štetnih dodataka.

http://www.palmaris.hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI