OCIJENI
1 + 1 GRATIS

Paket 10 maderoterapija + 10 tretmana Tesla Sculptor

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 24.03.2023. 12:30

Tražite fantastičnu ponudu za tretmane oblikovanja tijela? Ne tražite dalje od naše posebne ponude! Na ograničeno vrijeme možete uživati ​​u 10 tretmana Maderoterapije i 10 tretmana Tesla Sculptor po nenadmašnoj cijeni od samo 350€. To je velika ušteda od naše regularne cijene

Maderoterapija i Tesla Sculptor dva su danas najučinkovitija i najpopularnija tretmana oblikovanja tijela. Uz Maderoterapiju, naši vješti tehničari koriste drvene alate za masažu i oblikovanje vašeg tijela, pomažu u izglađivanju celulita, smanjuju zadržavanje vode i stimuliraju limfni sustav. U međuvremenu, Tesla Sculptor koristi elektromagnetsku energiju za ciljanje tvrdokornih masnih stanica i zatezanje opuštene kože, ostavljajući vam toniran, isklesan izgled koji ćete voljeti.

Uz ovu posebnu ponudu, dobit ćete 10 seansi svakog tretmana, što vam daje ukupno 20 snažnih sesija oblikovanja tijela. Ne propustite ovu nevjerojatnu ponudu - rezervirajte svoj termin već danas!

http://facebook.com/lorenasmagic57/?_rdc=1&_rdr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI