Adresa: Radnička cesta 80
10000 Zagreb
Telefon:
01 6043 741 01 6043 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://arduino-elektronika.eu/hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-15
Djelatnosti: Elektronika - proizvodnja, prodaja i servis
Web shop, internet prodaja
Ključne riječi: automatika - robotika - 3d print - alati i oprema - uav i dronovi - makeblock - mbot - mbot ranger - bbc:microbit set - arduino set za početnike - rasberry pi set za početnike - arduino - rasberry - kitronik - wanhao
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

"Mi činimo dostupnim sve ono što je potrebno da bi Vaši projekti oživjeli."


ArduBotics Shop osnovan je 2015. godine s vizijom internet trgovine koja svojom ponudom na jednom mjestu objedinjuje nove tehnologije 21. stoljeća.

Kao Vaš pouzdan partner, cilj nam je podržat i promicat „kulturu makera“ ( DIY - uradi-sam i DIWO - uradi-s-drugima).

Usluge koje pružamo su distribucija komponenti, setova i gotovih proizvoda: elektronike, automatike, robotike, 3D printa, UAV i dronova te ručnih alata i mjernih uređaja.
U suradnji s edukatorima iz područja automatike i robotike, podržavamo i promičemo potrebna znanja (osnovna i napredna) za uspješnu realizaciju Vaših projekata.


Poticanje inovativnosti kod svih dobnih skupina naša je nit vodilja...


S našim web stranicama uvijek ćete biti u toku s najnovijim tehnološkim trendovima, a mi ćemo dati sve od sebe da nadahnjujemo Vašu maštu novim tehnološkim mogućnostima.

S nama gledajte na svijet drugim očima i stvarajte projekte koji pomiću granice ljudske percepcije.

I naravno, naša ponuda je cjenovno najpovoljnija.


Vaš ArduBotics guru tim!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6043 741 01 6043 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.