OCIJENI
Adresa: Zagrebačka 4 /iznad dućana Borovo/
10360 Sesvete
Mobitel:
091 5228 028, 099 8176 699 091 5228 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.snaga-znanja.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Škola stranih jezika
Ključne riječi: centar za strane jezike škola snaga znanja brainobrain tečaj engleski tečaj, njemački tečaj, talijanski tečaj, francuski tečaj, strani jezici Sesvete, strani jezici Zelina, strani jezici Dugo Selo, strani jezici Kašina
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

STRANI JEZICI SESVETE

Centar za strane jezike "Snaga znanja" organizira tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle, prilagođene dobi, predznanju, potrebama i interesima polaznika.

Nastava je organizirana u malim grupama (do 12 polaznika) jer smatramo da je to izuzetno važno za usvajanje jezičnih vještina.

Upisi za jesenski semestar 2018. godine počinju 27.08.2018.


Prijaviti se možete i putem web stranice!

TEČAJEVI ZA ODRASLE

Organiziramo tečajeve engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog i francuskog jezika. Postoji i mogućnost organizacije tečaja i za druge jezike za koje se predbilježi dovoljan broj polaznika.

Nastava se odvija u malim grupama (do 10 polaznika). Nastavni program i udžbenici usklađeni su s europskim referentnim okvirom za jezike (dokumentom Vijeća Europe), koji opisuje jezičnu kompetenciju na šest razina:


POČETNO SLUŽENJE JEZIKOM

A1 – Pripremni korisnik

A2 – Temeljni korisnik


SAMOSTALNO SLUŽENJE JEZIKOM

B1 – Razvojni korisnik

B2 – Samostalni korisnik


KOMPETENTNO SLUŽENJE JEZIKOM

C1 – Napredni korisnik

C2 - Vrsni korisnik


U nastavi se usvajaju sve jezične vještine potrebne za komunikaciju na stranom jeziku: slušanje, razumijevanje, čitanje, pisanje, usvajanje gramatike, neprestano proširivanje fonda riječi, točan izgovor i tečno izražavanje u govoru i pismu. Naš je cilj osposobiti korisnika za aktivno služenje jezikom i zato smo u nastavi usredotočeni na komunikaciju i neprestanu primjenu i osvježavanje stečenih znanja. Osobitu pažnju pridajemo usvajanju vokabulara i fraza potrebnih za snalaženje u raznim životnim situacijama. Sve Vam to zvuči jako ozbiljno? Ne brinite, uz naše predavače te ćete vještine svladati kroz razgovor, razne igre, kvizove, slušanje pjesama i cijeli niz drugih zabavnih aktivnosti!

Nastava se održava 2 puta tjedno po 90 minuta u večernjim terminima.


TEČAJEVI ZA DJECU

Svjesni smo važnosti usvajanja stranih jezika u ranoj životnoj dobi i zato s osobitim veseljem organiziramo tečajeve engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog i francuskog jezika za djecu od 7 do 14 godina po vrlo povoljnoj cijeni.

Program je posebno prilagođen predznanju i interesima djece, a literaturu odabiremo u skladu s njihovom dobi. S obzirom da djeca najlakše uče kroz vizualizaciju i razne igre, naši profesori neprestano osmišljavaju nove načine zabave i komunikacije kroz koju će djeca s lakoćom usvojiti nova znanja i zavoljeti strane jezike.

Nastava se održava 2 puta tjedno po 45 minuta ili 1 put tjedno po 90 minuta.

Termini održavanja nastave prilagođeni su školskom obvezama naših malih polaznika i obvezama njihovih roditelja.

TEČAJEVI ZA TVRTKE

Tečajevi stranih jezika za tvrtke posebno su prilagođeni potrebama zaposlenika koji žele naučiti novi strani jezik ili obnoviti znanje jezika koji već govore te steći samopouzdanje u komunikaciji na stranom jeziku. Cilj takvih tečajeva je usvajanje i usavršavanje poznavanja općeg i poslovnog stranog jezika kao i jezika struke, što se u potpunosti prilagođava Vašim potrebama i djelatnosti Vaše tvrtke. Polaznici usvajaju opća i specifična znanja koja će im pomoći u poslovnoj komunikaciji i svladavanju poslovnih izazova.

Broj sati, termini i dinamika nastave prilagođavaju se Vašim poslovnim obvezama, a nastava se odvija u Vašoj tvrtci ili našem centru, prema dogovoru.

Jezici u ponudi: engleski, njemački, talijanski, španjolski i francuski, uz mogućnost organizacije tečajeva ostalih jezika prema Vašim potrebama.

INDIVIDUALNI TEČAJEVI

Želite naučiti strani jezik, ali iz raznih razloga niste u mogućnosti pohađati redovne semestralne tečajeve? Želite naučiti novi strani jezik u kratkom roku? Želite hitno obnoviti znanje jezika koji dugo niste koristili? Individualna nastava pravi je izbor za vas. Dinamika, broj sati, termini i literatura u potpunosti se prilagođavaju vama. Individualna nastava može započeti bilo kojeg datuma, neovisno o početku semestra.

Jezici u ponudi: engleski, njemački, talijanski, španjolski i francuski, uz mogućnost organizacije tečajeva ostalih jezika prema Vašim potrebama.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5228 028, 099 8176 699 091 5228 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI