OCIJENI
Adresa: Ninska 18/A II.kat
10360 Sesvete
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
099 2007 984, 098 210 603 099 2007 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://sudskitumac.com/
http://prevoditelj.hr
http://lingo.hr
http://www.facebook.com/sudski.tumac.sesvete/?_rdc=2&_rdr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17
Djelatnosti: Sudski tumač
Prevođenje
Intelektualne usluge
Ključne riječi: prevoditeljske usluge, sudski tumač za slovenski jezik, sudski tumač za njemački, sudski tumač za engleski, sudski tumač za talijanski, prevođenje dokumenata, usluge prevođenja, prijevod dokumenata, prijevodi zagreb, sudski prevoditelj, prevoditeljska agencija, prijevod, ovlašteni prevoditelj, ovjereni prijevod, prevoditelj sesvete, sudski tumač sesvete, prevođenje potvrde, sudski tumač, prevoditelj za slovenski
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

PRIJEVODI SUDSKOG TUMAČA SA ILI BEZ OVJERE

Ovlašteni sudski tumači

Jeste li se vjenčali u inozemstvu, podnijeli zahtjev za boravišnu ili radnu dozvolu, nostrificirate li svoje diplome ili svjedodžbe, zapošljavate se?

Lingo nudi usluge brzog i ovjerenog prijevoda i sve ostale prevoditeljske usluge koje odgovaraju vašim potrebama. Izdajemo ovjerene i certificirane prijevode od vjenčanih listova do sveučilišnih diploma. Prijevode naših sudskih tumača primaju svi državni uredi i ostale agencije na području europske unije.

Ako je vaš prijevod osobni ili poslovni dokument koji treba biti prihvaćen u zakonske svrhe, možda će vam trebati ovjeren prijevod. Ovisno o vašim zahtjevima možemo vam ispuniti i dodatne usluge kao što su dostava vaših prijevoda na vašu adresu i na način koji Vam odgovara (dostava, pošta, tefaks, e-mail). U cijeni prijevoda dobivate besplatnu dostavu ovjerenog i skeniranog prijevoda u PDF obliku.

U Lingo servisu jamčimo profesionalnost i strogu povjerljivost kada se radi o vašim osobnim i poslovnim dokumentima i uslugama.

Kontaktirajte nas za daljnje informacije.

Neki od dokumenata koje prevodimo:

 • Akademske transkripte / diplome
 • Putovnice / osobne iskaznice
 • Potvrde o rođenju
 • Potvrde o bračnoj zajednici
 • Rješenja o razvodu
 • Vozačke dozvole
 • Medicinski izvještaji
 • Policijski zapisnici
 • Osiguranje i potraživanja
 • Izjave banaka
 • Izjave pod prisegom
 • Referentna pisma
 • Sve službene i pravne dokumente
 • Potvrda o autentičnosti
Za jezike za koje u Republici Hrvatskoj ne postoji ovlašteni sudski tumač Lingo kao ovlašteni prevoditeljski obrt može vam izdati potvrdu o autentičnosti prijevoda, klauzulu potpisanu i ovjerenu pečatom našeg obrta i vlasnika. Ovako potvrđene prijevode prihvaća većina hrvatskih sudova i mnoge organizacije u inozemstvu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 2007 984, 098 210 603 099 2007 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI