OCIJENI

Škola stranih jezika za tvrtke

0 pregleda/dan | Objavljeno: 17.04.2024. 11:06

Jeste li znali da educiranje zaposlenika može biti vaša dodatna porezna olakšica? Troškovi edukacija predstavljaju državnu potporu za obrazovanje i izobrazbu te vam mogu smanjiti osnovicu poreza za dobit u visini do 80% opravdanih troškova obrazovanja, ovisno o veličini Vaše tvrtke i vrsti edukacije.

Tečajevi stranih jezika za tvrtke posebno su prilagođeni potrebama zaposlenika koji žele naučiti novi strani jezik ili obnoviti znanje jezika koji već govore te steći samopouzdanje u komunikaciji na stranom jeziku. Cilj takvih tečajeva je usvajanje i usavršavanje poznavanja općeg i poslovnog stranog jezika kao i jezika struke, što se u potpunosti prilagođava Vašim potrebama i djelatnosti Vaše tvrtke. Polaznici usvajaju opća i specifična znanja koja će im pomoći u poslovnoj komunikaciji i svladavanju poslovnih izazova.

Broj sati, termini i dinamika nastave prilagođavaju se Vašim poslovnim obvezama, a nastava se odvija u Vašoj tvrtci ili našem centru, prema dogovoru.

Jezici u ponudi: engleski, njemački, talijanski, španjolski i francuski, uz mogućnost organizacije tečajeva ostalih jezika prema Vašim potrebama.

https://www.skola.snaga-znanja.hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI