Adresa: Trg Antuna Mihanovića 3
10360 Sesvete
Telefon:
01 2915 182 01 2915 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Servis kućanskih aparata
Strojevi, alati i alatni pribor
Ključne riječi: salamoreznica - brušenje noževa - popravak strojeva - servis strojeva za vakuumiranje - strojevi za mljevenje mesa - restauracija - mesoreznice - pršutoreznice - servis za strojeve u restoranima, školama i vrtićima
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu ACUTOR SERVIS.

Nalazimo se u Sesvetama i naše usluge su dostupne na području Zagreba i okolice.

Ističemo se po tome što dolazimo na Vašu lokaciju i vršimo usluge na licu mjesta - brzo i kvalitetno.

Za servis i popravak koristimo modernu tehnologiju i alat koji nam omogućuju siguran i kvalitetan popravak te brzo lociranje kvara.
Posjedujemo zamjenske strojeve što znači, ako se Vaš stroj ne može popraviti na licu mjesta, ostavljamo Vam na korištenje zamjenski stroj, dok Vaš ne popravimo.

Kontaktirajte nas putem navedenog broja telefona i dolazimo do vas po dogovoru.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2915 182 01 2915 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.