OCIJENI
Adresa: Trakoščanska 26
10360 Sesvete
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 2005 986 01 2005 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ucilistesesvete.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-20:30
Djelatnosti: Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Škola stranih jezika
Edukacija i obrazovanje za djecu
Ključne riječi: učilište sesvete, ustanova za obrazovanje odraslih, obrazovanje, večernja škola, prekvalifikacija, osposobljavanje, usavršavanje, programi, izobrazba, edukacija, instrukcije, jezici, informatika, tečaj, pripreme za državnu maturu, ekonomist, prodavač,komercijalna škola, engleski, poslovni engleski, obrazovanje istok, obrazovanje zelina, obrazovanje ivanić, srednja škola sesvete, osnovna škola sesvete, vozač, vozač motornog vozila, individualna poduka, cjeloživotno obrazovanje, upisi u tijeku
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

STRANI JEZICI

Učilište Sesvete s radom je počelo u prvom mjesecu 2011 godine. Od tada je realiziralo niz programa. Za razliku od škola koje prihvaćaju djecu određene dobi i približno podjednakog znanja, kod nas se znanje i vještine grade na već otprije stečenom, vrlo različitom kod svakog polaznika.

U Učilištu ostvarujemo verificirane i neverificirane programe. Oblik izvođenja nastave je konzultativno-instruktivni: polaznik se kroz nastavno gradivo vodi nizom individualnih i grupnih konzultacija i instrukcija, te se na taj način priprema za polaganje ispita.

Od programa imamo strane jezike (opći i poslovni engleski i njemački jezik), informatičke tečajeve (osnovni, napredni tečaj informatike, računalni operater, web dizajner), srednju školu (ekonomist, komercijalist, upravni referent, prodavač, tehničar cestovnog prometa, zaštitar osoba i imovine, vozač motornog vozila) te licenca za zaštitara i čuvara.

Realizirajući svoje programe jamčimo vam kvalitetu nastave, stručnost nastavnog osoblja i individualan pristup svakom pojedinom polazniku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2005 986 01 2005 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI