Adresa: Bjelovarska 41
10360, Sesvete
Telefon:
01 2009 012, 01 2008 711 01 2009 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.staklodesign.hr/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 08:30-12:00h, 15:30 - 19:00h, Sub:09:00-12:30
Djelatnosti: Interijer, eksterijer
Staklar, uokviravanje, uramljivanje slika
Umjetničko stvaralaštvo
Ključne riječi: izrada vitraja, vitraji, vitraj staklo, kaljeno staklo za kuhinje, staklo za kuhinju, oslikavanje stakla, graviranje stakla, ukrasna ogledala, ukrasna ogledala za zid, ogledala, slike, umjetničke slike, okviri za slike, opremanje slika, prodaja slika, dekorativna stakla, umjetnička djela, pokloni za vjenčanje, pokloni za rođendan, pokloni za mirovinu, pokloni za promociju, uređenje interijera
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

STAKLO DIZAJN - O nama

MAĐARČEVIĆ STAKLO DESIGN

  • OBRT S TRADICIJOM
  • UMJETNIČKI OBRT

OBRT S TRADICIJOM jer se naslanja na dugu obiteljsku obrtničku tradiciju.

UMJETNIČKI OBRT jer svojom kreativnošću i specifičnom djelatnošću staklo kao materijal oplemenjuje i dizajnira do umjetničkih formi koje krase mnoge objekte.
Isto tako, izradom novih i restauracijom starih vitraja upotpunjuje i čuva kulturnu baštinu Hrvatske.

Naša osnovna djelatnost je dizajniranje i izrada vitraja kao i njihova restauracija.
Osim vitraja, obrt se bavi i izradom staklenih zidova, matiranjem stakla,izradom zrcala kao i izradom okvira za slike i prodajom slika u svojoj galeriji.
Gotovo sva su naša dosadašnja djela unikatna, dizajnom usklađena sa željama kupaca i interijera, bilo da se radi o klasičnom ili modernom stilu.

Individualnim pristupom svakom kupcu omogućavamo specifičan dizajnerski izražaj prilagođen suvremenim intencijama i tehnološkim zahtjevima.
Ako nas posjetite, uvjerit ćete se u kvalitetu i umjetničku vrijednost stakla u interijeru koje će tvoriti unikatni prostorni ugođaj u kojem ćete uživati.

Detaljnije o našim uslugama potražite na našoj web stranici.
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2009 012, 01 2008 711 01 2009 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.