OCIJENI
Adresa: Ulica Pavla Lončara 44
10360 SESVETE
Mobitel:
091 7691 743, 091 6218 274 091 7691 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083402501691

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: čišćenje, dezinfekcija, čišćenje prostora, čišćenje ureda, čišćenje kuća, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje sesvete, čišćenje restorana
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tražite pouzdanu uslugu čišćenja vašeg doma, stana ili restorana? Ne tražite dalje od naše profesionalne usluge čišćenja!

Razumijemo da održavanje vašeg životnog ili radnog prostora čistim i urednim može biti izazov, osobito uz pretrpan raspored. Zato smo mi tu da vam pomognemo u održavanju čistog i zdravog okoliša, bez obzira koliko veliki ili mali vaš prostor bio.

Naš tim iskusnih i predanih čistača predan je pružanju najkvalitetnijih usluga čišćenja našim klijentima. Bilo da trebate jednokratno čišćenje ili redovito održavanje, imamo niz usluga za čišćenje koji odgovaraju vašim potrebama.

Koristimo najnoviju opremu i tehnike za čišćenje kako bismo osigurali da svaki kutak vašeg prostora bude temeljito očišćen i dezinficiran.

Naše usluge čišćenja uključuju, ali nisu ograničene na:

  • Otprašivanje i brisanje površina
  • Usisavanje i brisanje podova
  • Čišćenje i dezinfekcija kupaonica i kuhinja
  • Pranje prozora
  • Čišćenje tepiha
  • Čišćenje useljenja/iseljenja

Shvaćamo da je svaki dom, stan ili restoran drugačiji, zbog čega nudimo prilagođene planove čišćenja kako bismo zadovoljili vaše specifične potrebe. Naše su usluge čišćenja također pristupačne i fleksibilne, tako da možete odabrati uslugu koja vam najviše odgovara.

U našem servisu za čišćenje predani smo pružanju izuzetne usluge i zadovoljstva kupaca. Želimo biti sigurni da ste zadovoljni rezultatima i da je vaš životni ili radni prostor što čistiji i udobniji.

Ne gubite vrijeme i energiju pokušavajući sami očistiti svoj prostor. Neka se naša profesionalna služba za čišćenje pobrine za to umjesto vas.

Kontaktirajte nas već danas kako biste zakazali uslugu čišćenja i uživali u čistom, zdravom i udobnom prostoru!

Posjetite naš Facebook profil za više informacija.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI