OCIJENI
Adresa: ANKE KRIZMANIĆ 18
GRAD ZAGREB
Mobitel:
098 807 612 098 807 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-17h
Djelatnosti: Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Motor, skuter, prodaja, dijelovi, servis
Ključne riječi: servis-auto-automobil-popravak auta- redovni servis-održavanje-održavanje automobila-renault-nissan-servis sesvete-servis zagreb-kombi-motorna vozila-autodijelovi-automehaničar-reno-nisan-renault popravak-nissan popravak-
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Autoservis Sivec

Višegodišnje iskustvo i susretanje s različitim vrstama kvarova te stalno usavršavanje dovelo je naš servis do razine gdje Vam zbilja možemo pomoći. 

S ciljem da otklonimo svaki kvar na Vašem vozilu, težimo ka stalnom napretku, kako nas samih, tako i poslovanja. 
Bilo da se radilo o težim kvarovima ili godišnjem održavanju, naša predanost je ista. Autoindustrija, kao i tehnologija u vozilima stalno napreduje i mijenja se te od nas zatjeva praćenje tog napretka. 

Specijalizirani smo za Renault i Nissan modele, no naš rad seže mnogo dalje. Dajući povjerenje našim majstorima, možete biti sigurni da isto neće biti iznevjereno i da ćete dobiti najkvalitetniju moguću uslugu. Vašem automobilu pristupit ćemo predano, a sve popravke odraditi s potrebnim strpljenjem ulažući znanje kojim raspolažemo. 

Posjetite nas na adresi Anke Krizmanića 18, od ponedjeljka do petka od 8-17 sati i učinite svoje vozilo sigurnim, bez oštećenja i kvarova. Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 807 612 098 807 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI