Adresa: Gruška 4
10000, Zagreb
Telefon:
01 5535 316 01 5535 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.proteini-outlet.com/

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak - Petak 10.00 - 18.00 h Subotom, nedjeljom i blagdanima ne radimo
Djelatnosti: Sportska prehrana
Web shop, internet prodaja
Sportska oprema
Ključne riječi: aminokiseline - dobivanje na masi - formule za zglobove - izotonički napici i gelovi - kreatin - maslaci i hrana - oprema za trening - pomoć pri mršavljenju - pre-workout (dizalice) - proteini - proteinske čokoladice - proteinski deserti - proteinski gotovi napici - shakeri, bidoni, kutijice - testo-boosteri - ugljikohidrati - vitamini-minerali i zdravlje - zdrava hrana (superhrana)
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu PROTEINI OUTLET.

INTEGRITET I ZNANJE

Integritet za nas znači biti iskren te imati čvrste moralne vrijednosti. Kada kupac od nas traži savjet tada mu predlažemo samo one proizvode koji će mu doista koristiti u postizanju zadanog cilja bez suvišnih prijedloga. Naše osoblje čine ljudi iz struke koji i sami imaju veliku strast prema tjelovježbi, dodacima prehrani i aktivnom životu.
Među ostalim tu su i licencirani treneri i magistri farmacije koji će se potruditi da odgovore na svaki izazov koji stavite pred njih.

KVALITETA
U našoj trgovini i web shopu ćete naći samo vrhunske brandove i proizvode koji su certificirani po najstrožim kriterijima EU i SAD, a koji uključuju certifikate ISO 22000, HACCP, SCF 2000 i druge. Kako smo uvoznik i distributer svih brandova u našem shopu, jamčimo originalnost i najbolju cijenu svih proizvoda jer ih dobavljamo direktno od samih proizvođača.
Svi proizvodi dolaze direktno s proizvodnih traka što za vas znači da dobivate proizvode s najboljim i najsvježijim rokom trajanja.

Svi proizvodi u ponudi su prijavljeni u program monitoringa RH i registrirani pri Ministarstvu zdravlja RH.
U našoj ponudi su dodaci prehrani za opću populaciju i sportska prehrana koji su garantirano bez zabranjenih tvari koje se nalaze na popisu WADA (World Anti-Doping Agency – Svjetska Anti-doping agencija), te svaki natjecateljski sportaš može biti siguran da njegov trud i napor neće biti uzaludan.
Kada kupac obavi kupnju kod nas može biti siguran u kvalitetu, zdravstvenu ispravnost i točnost navoda na deklaraciji svakog proizvoda.

USLUGA
Cijenimo naše kupce i klijente i sretni smo kada izaberete upravo nas za svoj izvor kvalitetnih dodataka prehrani. Također, znamo da svi mi mukotrpno radimo za novac i da nam ne pada s neba. Zato nudimo beskompromisnu uslugu što znači da niti jedan upit ne ostaje neodgovoren, te niti jedan izazov koji se postavlja pred nas ne ostaje neriješen.

Sve detaljnije informacije o našim proizvodima su Vam dostupne putem naše web stranice.

Posjetite naš web shop i našu outlet prodavaonicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5535 316 01 5535 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.