OCIJENI
Adresa: Lastovska 7
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6154 530 01 6154 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-19
subota : 8-14
Djelatnosti: Bicikl prodaja, oprema, servis
Brava, ključ - izrada, ugradnja, servis
Sportska oprema
Ključne riječi: servis bicikla savica , servis bicikla Zagreb , guma za bicikl , kočnice za bicikl, izmjena i podmazivanje lagera , brušenje noževa Savica , izrada ključeva Savica , brušenje škara
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O MD Servisu

Mi smo mali ali Vam nudimo puno. Naša usluga je kvalitetna i potpuna. Kod nas možete kupiti bicikle renomiranih proizvođača te napraviti i servis na Vašem starom biciklu. Mijenjamo sve tako da Vaš stari bicikl postane novi.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6154 530 01 6154 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI